COMPANII

De ce se teme Posta Belgiana in cazul preluarii Postei Romane

23 martie 2015, ora 17:52   | 2 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
posta.jpg
Autoritatile romane discuta luni la Bruxelles cu reprezentanti ai Comisiei Europene si ai Postei Belgiene, interesata de preluarea companiei romane de posta, despre aspectele concurentiale legate de privatizare, Bogdan Chiritoiu precizand ca trebuie eliminate suspiciunile privind ajutoarele de stat.

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a declarat, luni, la Bruxelles, ca autoritatile romane au o intalnire cu reprezentanti ai Comisiei Europene in care vor discuta despre aspectele concurentiale privind privatizarea Postei Romane, la discutii urmand sa ia parte si reprezentantii Postei Belgiene.

Chiritoiu a adaugat ca Posta Belgiana vrea sa se asigure ca nu exista riscul sa fie sanctionata pentru lucruri facute in trecut de Posta Romana si sa discute despre o posibila conversie in actiuni a datoriilor pe care le are Posta catre bugetul de stat, potrivit Mediafax.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Adrians a spus:
24/03/2015 11:27
Inca o " privatizare " pe care nu o inteleg.Posta romana trece de la statul roman la statul belgian ?! S-a facut acelasi lucru cu Apa Nova si Romgaz si nu am facut decit sa luam banii din buzunarul statului roman spre a-i transfera in cel al unui alt stat ! Poate ne explica si noua cineva cum se poate acest lucru.
 
GhP a spus:
25/03/2015 09:29
Privatizarea de la un stat la altul se explica simplu:
belgienii sunt mai capitalisti decat noi si jefuiesc mai avansat din punct de vedere economic; stiu sa lase pe aici-pe-colo ceva ca sa se invarta rotile si sa nu fie lumea saracita.
Mafia RO jefuieste la firul ierbii (vezi Sidex, IMGB, si alte mii de conbinate, mine, energie, etc.), este flamanda si vrea sa-si asigure generatiile urmatoare.
NU exista notiunea de acumulare cinstita prin munca sau investitii profitabile economic.
In RO rimpul nu a mai avut rabdare, cum zicea un scriitor comunist.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 21 Septembrie 2020, 18:54
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter