- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Diamond Dent a achizitionat echipamente de 230.000 euro de la Radiusmed

17 Aug, 12:45 • Redactia DailyBusiness
Clinica stomatologica Diamond Dent din Brasov a achizitionat aparatura medicala de 230.000 euro de la distribuitorul de echipamente medicale pentru stomatologie, Radiusmed.
Diamond Dent a achizitionat echipamente de 230.000 euro de la Radiusmed

Diamond Dent ofera un tratament stomatologic fara durere si fara teama, un procedeu recent introdus in Romania si practicat in prezent in doar cateva clinici private, conform reprezentantilor clinicii private.

„Inhalosedarea cu protoxid de azot este un tip de anestezie care consta in aplicarea unei masti la nivelul nasului, prin care pacientul inhaleaza gazul pe tot parcursul tratamentului. Procedeul este indicat in special in cazul copiilor, care au teama fata de dentist”, au explicat reprezentantii companiei.

Diamond Dent mai ofera pacientilor sai servicii stomatologice ca terapie cu laser, protetica (lucrari din ceramica presata, ceramica pe zirconiu si pe aur platinat), implanturi dentare si chirurgie orala, tratamente cosmetice sau radiologie dentara.

Radiusmed furnizeaza de peste 10 ani echipamente pentru radiologie si imagistica, stomatologie, terapie intensiva neonatala si pentru adulti, infrastructura medicala, chirurgie, sustinute de servicii de consultanta, integrare si management de proiect.