COMPANII

Guvernul cere 2 milioane de euro garantie pentru Posta Romana

31 ianuarie 2013, ora 06:11 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
posta_rom.jpg
Dupa ce s-a facut de comanda la tentativa esuata de privatizare a Oltchim de anul trecut, cand Dan Diaconescu si-a transferat murdaria de la televiziune direct in economie, Guvernul vrea sa ceara garantii de 2 milioane de euro investitorilor interesati de Posta Romana, care va fi privatizata in vara prin majorare de capital.

Anul trecut, licitatia pentru cumpararea pachetului majoritar de actiuni al Oltchim a fost castigata de Dan Diaconescu, care a oferit, dar nu a platit, 45 milioane de euro. Prezenta acestuia la licitatie a fost posibila din cauza conditiilor laxe de participare, impuse de AVAS si Ministerul Economiei, iar aceasta situatie e de preferat sa nu se repete in cazul Posta Romana, informeazaBusinessCover.

Compania Posta Romana va fi privatizata prin majorare de capital pana la mijlocul lunii iunie, anuntul urmand sa se faca la finalul lunii viitoare, inca cu conditia ca procedura sa fie acceptata de Comisia Europeana (CE). Daca CE aproba modalitatea de vanzare, lista de investitori va fi concretizata in aprilie.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 25 Octombrie 2020, 19:25
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter