COMPANII

Importurile de petrol ale SUA, la minimul ultimilor 16 ani

05 ianuarie 2014, ora 16:45, autor(i): Valentin Gros 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
P.jpg
Importurile de petrol ale Statelor Unite au scazut in decembrie la cel mai redus nivel din ultimii 16 ani, in urma cresterii productiei interne, potrivit datelor Administratiei pentru Informatii in Energie (EIA).

Achizitiile de titei din strainatate au scazut cu 1,1%, la 7,41 milioane de barili pe zi, cel mai redus nivel dupa ianuarie 1998, potrivit mediei aferente unei perioade de patru saptamani incheiata in 27 decembrie, a anuntat EIA, potrivit Bloomberg, citat de Mediafax.

"Importurile scad pentru ca putem produce mai mult petrol. Astfel economisim o multime de bani si este bine pentru economie ", a spus Michael Lynch, presedintele Strategic Energy & Economic Research din Winchester, Massachusetts.
Productia interna a titei a crescut saptamana trecuta la 8,12 milioane de barili pe zi, cel mai ridicat nivel atins dupa septembrie 1988, datorita cresterii cantitatilor extrase din zacamintele de sist. Productia a depasit in octombrie importurile, pentru prima oara din 1995.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 11:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter