COMPANII

Romanii din strainatate pot trimite bani prin postasi, direct la usa destinatarului

23 septembrie 2014, ora 18:01 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
postasi.jpg
Romanii din strainatate au posibilitatea de a trimite bani in tara, direct la usa destinatarului. Incepand cu luna septembrie, Posta Romana si PrioriPay pun la dispozitia clientilor din afara Romaniei o platforma rapida care sa elimine drumul la ghiseu si alte cheltuieli suplimentare.

Prin noul sistem, expeditorul isi va deschide, gratuit, un cont in cadrul platformei PrioriPay, pe care il va alimenta printr-un card bancar cu suma necesara transferului. Pasul doi este accesarea sectiunii dedicate serviciului "Bani Direct Acasa", unde clientul va completa datele destinatarului. Posta Romana va prelua datele transferului si va inmana banii prin intermediul postasului.

"O solutie inovativa de transfer de bani precum cea oferita de PrioriPay are nevoie de reteaua nationala de distributie a Postei Romane. Cei care se bazeaza pe ajutorul trimis de membrii familiei aflati in strainatate il vor putea primi, direct acasa, din mana aceluiasi om care le aduce pensia, alocatia pentru copii sau ziarul de dimineata", a declarat Alexandru Petrescu, directorul general al Postei Romane.

Transferul de bani se poate realiza de oriunde din lume, din fata calculatorului sau de pe telefonul mobil conectat la Internet, prin accesarea website-ului prioripay.com.Comisionul perceput pentru acest serviciu se achita, integral, de catre expeditor si se compune din tarifele PrioriPay si cele ale Postei Romane, aferente serviciului E-mandat.

"Datorita acoperirii nationale oferite de Posta Romana, prin acest serviciu suntem de un ajutor mai ales celor care sunt plecati in strainatate si trimit bani catre rudele in varsta, aflate in localitati mai izolate", a declarat Ion Matei, directorul general al PrioriPay.

De exemplu, la transferul sumei de 1.000 de lei, expeditorul va achita un comision de 20 de lei - conform planului tarifar aferent serviciului E-mandat al Postei Romane - si 0,5 euro, comision Prioripay.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 30 Octombrie 2020, 06:27
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter