COMPANII

Soceram deschide o fabrica de BCA in Neamt

27 august 2019, ora 11:46 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bca.jpg
Producătorul de materiale de construcții Soceram SA construiește o nouă fabrică pentru producerea de BCA, amplasată în localitatea Cordun, județul Neamț. Valoarea investiției de la Cordun se ridică la 20 milioane euro.

Utilajele și echipamentele utilizate în procesul de fabricare BCA au fost achiziționate de la furnizorul german Wehrhahn GmbH.

Investiția este realizată în proporție de 90%. Noua fabrică aparținând grupului Soceram va produce primele blocuri de BCA începând cu aprilie 2020.

Capacitatea de producție a noii unități va fi de 300.000 mc/an, cu posibilitatea de extindere la 450.000 mc/an.Betonul celular autoclavizat (BCA) este un material prefabricat ușor, des utilizat în construcții datorită calităților sale. Blocurile din BCA nu necesită eforturi de întreținere, nu se deteriorează în timp și asigură confort maxim.

Cu o experiență de peste 40 de ani, SOCERAM oferă, prin produsele sale, soluții complete în domeniul construcțiilor civile și industriale. Produsele Soceram sunt certificate ISO și datorită tehnologiilor moderne de producție acestea ajung atât pe piața românească și europeană, cât și în afara acesteia.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 30 Iulie 2021, 00:31
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter