- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Concorde construieste primul centru de tratament cu celule stem din Romania

18 May, 17:40 • Redactia DailyBusiness
Grupul Concorde a strans 50 de milioane de euro pentru a construi primul centru de cercetare si tratament prin celule stem din Romania, care va fi amplasat in localitatea Adunatii Copaceni, judetul Giurgiu, si va fi administrat si operat de compania americana Healthcare of Today, potrivit unui comunicat al companiei.
Concorde construieste primul centru de tratament cu celule stem din Romania

„Concorde Gruppe GmbH si Healthcare of Today anunta impreuna ca grupul Concorde a strans 50 de milioane de euro din fonduri proprii, de la investitori privati, de la comunitatea europeana si investitori institutionali, pentru a construi primul centru de cercetare si tratament prin celule stem din Romania”, se arata intr-un comunicat al Healthcare of Today.

Astfel, in comuna Adunatii Copaceni va fi construit un centru de cercetare cu o suprafata de peste 18.000 metri patrati si facilitati de tratament de peste 42.000 metri patrati. Centrul va fi administrat si operat de Healthcare of Today prin intermediul grupului SK3.

Fondurile care vor fi asigurate pentru dezvoltarea proiectului sunt mai mari decat cele 50 de milioane de euro, se precizeaza in comunicat.

Concorde Gruppe este o companie de tip holding care opereaza prin patru subsidiare, respectiv Groupe Concorde Developments, cu activitati in domeniul imobiliar, Concordia Asset Management, Concorde Capital, firma de investment banking si consiliere, si Concorde New Energy, care dezvolta energie ecologica.

Compania Healthcare of Today, infiintata in 2008, activeaza in domenii precum distributia de echipamente medicale, facilitati pentru ingrijirea batranilor, consultanta in domeniul sanatatii, asigurari si biotehnologie.