COMPANII

Urgent Curier si Cargus lanseaza impreuna cu MasterCard un proiect pilot de plati cu cardul la livrare

08 octombrie 2014, ora 16:15 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
curier.jpg
Urgent Curier si Cargus prezinta, in cadrul evenimentului Internet & Mobile World, cel mai mare eveniment B2B dedicat solutiilor digitale, mobile si de software din Romania, un proiect pilot de plata cu cardul la livrare, dezvoltat in urma colaborarii cu MasterCard.

La finalizarea proiectului pilot, Urgent Curier si Cargus vor echipa toti curierii cu terminale de plata ultraportabile de tip mobile POS.  

Vizitatorii targului de tehnologie Internet & Mobile World au posibilitatea sa asiste, in premiera, la demonstratii ale noii solutii de plata cu cardul, atat la standul MasterCard (65-66) cat si la cel Urgent Curier si Cargus (60). De asemenea, la cele doua standuri, specialistii companiilor sunt pregatiti sa ofere mai multe informatii si sa raspunda la intrebarile celor interesati.  

"Posesorii de card vor putea plati direct curierului produsele comandate, prin intermediul unui POS mobil. Acest lucru inseamna rapiditate, flexibilitate si, cel mai important, disponibilitatea unei optiuni de plata alternative", a declarat Gian Sharp, CEO Urgent Curier si Cargus.            "In dezvoltarea acestui proiect, am gasit in Urgent Curier si Cargus un partener receptiv la modelul de business propus de noi, iar rezultatul este un serviciu foarte util pentru posesorii de carduri care fac cumparaturi online, dar aleg sa plateasca la livrare. Acestia vor avea in curand optiunea de plata cu cardul la livrare, fara grija numerarului cand vine curierul si fara sa mai piarda timp cu drumuri pana la bancomat", a declarat Gabriel Ghita, Head of New Business CEE, MasterCard Europe.  

Tehnologia mobile POS asigura portabilitatea necesara curierilor, se integreaza cu sistemul de gestiune a coletelor, ceea ce simplifica semnificativ procesele interne si reduce cantitatea de numerar pe care curierii o transporta de-a lungul zilei.  

Solutia de plata integrata de Urgent Curier si Cargus permite atat plati Chip&PIN, cat si plati contactless.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 24 Mai 2022, 03:24
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter