- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

2023 anul apocalipsei economice! Dana Budeanu: „Doamna Meloni este pe coperta The Economist, asta înseamnă că trebuie să fim atenți la Italia”

04 Jan, 10:27 • Cornel Ghimeșan
Anul apocalipsei economice, așa vede Dana Budeanu 2023. Aceasta este de părere că va exista un atac la nivel global din punct de vedere economic, venit din partea Italiei.
2023 anul apocalipsei economice! Dana Budeanu: „Doamna Meloni este pe coperta The Economist, asta înseamnă că trebuie să fim atenți la Italia”

Dana Budeanu a vorbit despre dificultatea din punct de vedere economic care a fost prevăzută pentru anul 2023, în cadrul unei emisiunii Antena 3  Ca și soluție pentru un viitor sumbru din punct de vedere economic, Dana Budeanu consideră că ”nu trebuie să dăm la nimeni” din resursele țarii.

Citește și: Elon Musk primește o nouă lovitură! Tesla a fost amendată cu 2,2 milioane de dolari

”Noi nu suntem afectați că noi avem de toatepentru toți, resurse, trebuie să nu dăm la nimeni, asta e singura soluție”, a susținut Budeanu.

De asemenea, aceasta atrage atenția asupra Italiei, transmițând că ”va exista un atac” global din punct de vedere economic.

”Cred că din punct de vedere economic în 2023 ar trebui să fim toți atenți la Italia pentru că va exista acest atac, este din planul ăsta mare de așezare economică a lumii. Având în vedere că doamna Meloni este pe coperta The Economist, asta înseamnă că trebuie să fim atenți la Italia”, a declarat Dana Budeanu.

Apocalipsele din 2023

În ceea ce privește războiul din Ucraina, Dana Budeanu are un scenariu pentru anul 2023. Aceasta a explicat că în septembrie 2020, România a semnat un acord cu Ucraina, despre care Dana Budeanu susține că ar fi trebui consultată populația. De asemenea, a mai afirmat faptul că Rusia s-ar putea „supăra” și pe țările care sprijină Ucraina, iar acest lucru ar putea duce și la victime.

2023 anul apocalipsei economice! Dana Budeanu: „Doamna Meloni este pe coperta The Economist, asta înseamnă că trebuie să fim atenți la Italia”
 

Eu nu am ieşit în 2022 pe mascarada conflictului militar din Ucraina, este părerea mea personală. Este o părere formată în urma a tot ceea ce am studiat şi citit, nu în ultimii ani, ci în zeci de ani şi chiar în această seară urmează să vă spun ceva ce nu a fost încă spus. Spun eu astăzi ca să se stea pe linişte pentru că mascarada va continua şi în 2023.

În raportul RAND Corporation, un think-thank beton, există pentru acest an nişte scenarii referitoare la acest conflict militar. În aceste scenarii, ce credeţi că apare? Apare că Rusia poate să se supere şi pe ăştia care îi ajută şi îi spijină pe ucraineni, ce am semnat noi adică, ei poate să ne sperie aşa puţin, dar nu cu mai mult de vreo 20 de victime”, a declarat Dana Budeanu la Antena 3.

Alte articole: Ce planuri are Guvernul, în caz de recesiune. Ce se va întâmpla cu prețurile la energie, carburanți și alimente

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult