- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Ai fi crezut că e posibil? O româncă candidează pentru funcția de primar în Las Vegas!

26 Oct, 13:58 • Oprea Alina
De necrezut! În Las Vegas este posibil ca viitorul primar să fie reprezentat chiar de o româncă! Aceasta și-a depus candidatura pentru funcția de primar din 2024!
Ai fi crezut că e posibil? O româncă candidează pentru funcția de primar în Las Vegas!

Nimeni nu ar fi crezut că o româncă va putea candida pentru funcția de primar în Statele Unite ale Americii, mai exact în orașul plin de viață, Las Vegas. Irina Hansen este românca ce a făcut acest pas important în viața ei și cae care va purta cu mândrie cetățenia românească pe continentul american. Aceasta și-a depus candidatura la data de 21 septembrie 2023 pentru funcția de primar la un eveniment de campanie la Henderson. Primarul Carol Goodman a făcut declarații oficiale cu privire la cursa care va avea loc pentru această funcție, precizând, în mod explicit, că aceasta va avea loc în anul 2024.

Citește și: Românul care a câștigat America’s Got Talent împreună cu câinele său. Cei doi au impresionat juriul și au plecat acasă cu premiul de un milion de dolari

Irina Hansen
Irina Hansen

Cine este Irina Hansen și cum a ajuns în Las Vegas?

Irina Hansen a fost născută în România în anul 1978 și aceasta a decis să meargă spre Statele Unite ale Americii pentru a scăpa de sistemul care era la vremea respectivă, anume regimul comunist. Anul 1998 a fost anul în care aceasta a luat decizia de a părăsi România și s-a mutat în statul american California, în orașul Las Vegas. A obținut licența în imobiliare în anul 2005 și este un membru foarte activ în Asociația Agenților Imobiliari din Las Vegas, Asociației Naționale a Agenților Imobiliari și a Consiliului Residențial Real Estate.

Aceasta s-a dezvoltat foarte mult din punct de vedere profesional, astfel că anul 2019 a propulsat-o pe aceasta în carieră în momentul în care a înființat Prestige Salon and Spa, obținând licențe în crearea de saloane, cosmetologie și estetică avansată și dezvoltând o linie de îngrijire a pileii de calitate. Irina Hansen este o persoană conservatoare și pune foarte mult accept pe responsabilitate, transparență, creșterea economică durabilă, asigurarea siguranței orașului și găsirea unei soluții la criza oamenilor fără adăpost, potrivit celor de la ktnv.com.

„Irina crede că, sub conducerea ei, va putea crea o creștere economică durabilă în Las Vegas și va restabili încrederea poporului în oficialii aleși. S-a săturat de oameni care fac promisiuni goale pentru a fi aleși, ceea ce s-a transformat în inactivitate și mulțumire.”, potrivit unui comunicate de la Ziare.com

Motto-ul ei de campanie este: „Dacă ei nu o vor face, eu o voi face!”

Citește și: Mark Zuckerberg îl umileşte pe Elon Musk în bătalia celor 300 de miliarde de dolari: „Nu este serios în privinţa luptei în cuşcă, este momentul să mergem mai departe”