- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Cine Petru Irimia, afaceristul constanțean care a murit într-un hotel din Thailanda

12 Feb, 22:45 • Cornel Ghimeșan
Petru Irimia, un cunoscut patron din Constanța, și-a pierdut viața în Thailanda, în urma unui tragic accident.
Cine Petru Irimia, afaceristul constanțean care a murit într-un hotel din Thailanda

Petru Irimia era patronul vilei Anticus. Bărbatul a murit după ce a căzut de la balconul unui hotel cu șapte etaje din Soi 5, Pattaya. La un moment dat i s-ar fi făcut rău, l-ar fi luat amețeala și ar fi căzut de la etaj, potrivit replicaonline.

Citește și Ea este Olivia Dunne, cea mai frumoasă gimnastă din lume! La doar 21 de ani câștigă milioane de dolari din rețelele de socializare

Cine Petru Irimia, afaceristul constanțean care a căzut de la etajul patru al unui hotel din Thailanda și a murit

Incidentul dramatic a fost raportat poliției din Pattaya. Oamenii legii au ajuns la fața locului rapid, unde au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului, chiar în grădina de sub balcon.

Petru Irimia era îmbrăcat doar cu pantaloni scurți. Bărbațul a suferit leziuni serioase la nivelul capului și a avut membrele dislocate.

Soția acestuia se afla cu el în Thailanda și a fost foarte afectată, însă nu a vrut să facă declarații pentru presă.

O angajată a hotelului la care era cazat afaceristul a spus că a auzit un zgomot puternic, fiind lângă iazul din curte. Femeia l-a văzut pe bărbat agățându-se de balustrade, înainte să cadă la pământ de la etajul patru.

Nu se știe până în acest moment cu exactitate care e cauza decesului, însă oamenii legii au deschis o anchetă și continuă să facă cercetări.

Citește și Cât plătesc bogații din România pentru reamenajarea apartamentelor de lux! Costurile se ridică și la prețul a 3 apartamente de două camere din București

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult