- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Finalistele Miss Coreea au fost criticate pentru că arată asemănător, posibil din cauza operațiilor estetice

06 Nov, 20:05 • Gabriela Andreescu
Cunoscută pentru apetența cetătenilor săi pentru operațiile estetice și o obsesie pentru perfecțiune, Coreea de Sud s-a confruntat recent cu o situație cel puțin hilară. Finalistele concursului de frumusețe din această țară au ajuns să fie criticate pentru că seamănă prea mult una cu cealaltă.
Finalistele Miss Coreea au fost criticate pentru că arată asemănător, posibil din cauza operațiilor estetice

Un utilizator al celei mai mari rețele sociale din Coreea de Sud a comentat că finalistele arată ca niște „persoane virtuale pe bază de inteligență artificială”, în timp ce un altul a întrebat în glumă dacă cele trei finaliste au mers la același doctor, scrie YahooNews.

Coroana concursului de frumusețe a ajuns la Lee Seung Hyeon, în vârstă de 23 de ani, studentă la economie la Universitatea din Coreea. Lee s-a prezentat ca fiind o persoană care stabilește tendințe și a spus că visul ei este să devină CEO al unui brand global de modă, a relatat AllKpop. Pe locul doi s-a clasat Yoo Si Eun, în vârstă de 25 de ani, studentă la aviație, iar pe locul trei a fost Kim Go Eun, în vârstă de 22 de ani, studentă la inginerie.

Însă, pe platforma socială Naver,  comentariile au fost mai mult critice și s-au axat în principal pe similitudinea fizică dintre cele trei finaliste.

Majoritatea comentariilor au vizat înfățișarea femeilor, mulți spunând că toate finalistele seamănă prea mult între ele, din cauza operațiilor estetice.

Finalistele Miss Coreea 2022, criticate pentru că seamănă prea mult între ele
Finalistele Miss Coreea 2022, criticate pentru că seamănă prea mult între ele

Potrivit Business Insider, Coreea de Sud are cea mai mare rată de operații estetice pe cap de locuitor din lume, cele mai populare tratamente fiind albirea pielii, operațiile la nas și operațiile la pleoapele duble.

Nu este prima dată când finalistele Miss Coreea sunt criticate. Aproape în fiecare an, finalistele concursului au fost hărțuite online, a relatat portalul Sportsskeeda.

Pe Twitter, unii utilizatori au acuzat fanii concursurilor de frumusețe că stabilesc standarde de frumusețe nerealiste, informeaza Adevărul.

Pe de altă parte, compania care a organizat competiția, Global E&B a declarat că este mândră de istoria concursului de frumusețe și că la ediția din acest an au avut loc schimbări radicale și la modă.

Citește și: Donald Trump, detronat de o femeie transsexuală din Thailanda! Femeia de afaceri asiatică a cumpărat Organizația Miss Universe pentru 20 de milioane de dolari

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult