- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Fratele Ursulei von der Leyen intră în lumea pariurilor sportive. Va avea o funcție-cheie în cazinoul preferat al românilor

24 Feb, 13:05 • Stefan Simion
Succes în familia Ursulei von der Leyen. Fratele șefei Comisiei Europene a intrat în lumea pariurilor sportive. Va ocupa o funcție-cheie în cadrul unui „monstru" al industriei de gambling. 
Fratele Ursulei von der Leyen intră în lumea pariurilor sportive. Va avea o funcție-cheie în cazinoul preferat al românilor

Hans-Holger Albrecht (60 de ani) este fratele mai mic Ursulei von der Leyen (64 de ani). Belgianul a fost recrutat de Superbet pentru funcția de președinte al companiei.

Albrecht s-a născut în Belgia, dar a urmat studiile în Germania și SUA. De-a lungul timpului a mai lucrat pentru Daimler-Benz, grupul media CLT, Modern Times Group MTG, Viasat Broadcasting, în diverse funcții de conducere, în general concentrate pe dezvoltarea afacerilor.

La începutul anulor 2000 a fost numit director de operațiuni la MTG, iar în același an a devenit președinte și CEO la MTG AB. În 2012 a devenit președinte și CEO la Millicom, iar în 2015 la Deezer, de unde a demisionat în 2021. În 2022, Albrecht a devenit președinte al consiliului de administrație al Storytel, unul dintre cele mai importante servicii de streaming de cărți audio din lume.

 

Atuurile fratelui Ursulei von der Leyen. Superbet își pune mari speranțe în el

 

Miercuri, Superbet Group, finanțat de Blackstone Inc., a anunțat startul colaborării cu Albrecht, care-l va înlocui pe Sacha Dragic, ce va deveni membru al consiliului de administrație, potrivit Bloomberg. Decizia a fost luată după ce boardul companiei a decis extinderea dincolo de piețele sale principale, din România, Belgia și Polonia.

Oficialii Superbet își pun mari speranțe în fratele Ursulei von der Leyen.

„Cunoştinţele sale financiare aprofundate şi expertiza în materie de guvernanţă vor fi de mare folos grupului şi ambiţiilor noastre de a deveni o companie listată la bursă, a declarat Dragic.

  • Hans-Holger Albrecht are șapte copii, la fel de mulți ca sora sa, Ursula von der Leyen.
  • Superbet, companie care a primit o investiție de 175 de milioane de euro de la Blackstone în 2019, își desfășoară activitatea în 10 state europene;
  • Anul trecut, Superbet a obținut venituri de peste 1 miliard de euro și un profit de 200 de milioane de euro.
Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult