- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Meseria folosită de un bărbat de 47 de ani pentru a da lovitura pe plan financiar. Cât a ajuns să câștige în fiecare an

03 Jun, 13:03 • Cornel Ghimeșan
Pentru a avea un job bine plătit nu este nevoie să ai neapărat diplome sau masterate. Un exemplu în acest sens îl reprezintă un bărbat de 47 de ani, din Marea Britanie, care a a ajuns la un câștig anual impresionant, deși meseria lui este una aparaent banală.
Meseria folosită de un bărbat de 47 de ani pentru a da lovitura pe plan financiar. Cât a ajuns să câștige în fiecare an

Steven Eden este un fost soldat, care lucrează ca șofer de camion, pentru a transporta alimente la supermarketuri. Chiar dacă pare un job banal, omul a ajuns să câștige anual o sumă cu mult peste cea obișnuită pentru o astfel de profesie.

”Ascult muzică la radio, sunt propriul meu șef. Sunt eu peste tot și este atât de plin de satisfacții. Și am câțiva prieteni șoferi toți sunt bine dispuși”, a declarat Steven

Citește și Suma incredibilă oferită pentru creionul de argint pe care Hitler l-a primit de la Eva Braun. De ce …

În Marea Britanie, numărul șoferilor a scăzut cu 16,5% în patru ani. Din acest motiv, dar și pentru că nu face rabat de la muncă, Steven a ajuns acum la un venit anual de 43.000 de lire sterline.

Darren Wright, fondatorul Veterans into Logistics, meseria de șofer de camion este „cel mai rapid mod de a câștiga bani decenți”.

Citește și Cât costă în Italia cumpărăturile pe o lună. Un italian s-a filmat în timp ce era la supermarket

El a explicat că nu ai nevoie de matematică, engleză, iar anumite persoane pot fi pregătite „în câteva săptămâni”.

Salariul mediu național pentru un șofer de camion este de 34.355 de lire sterline pe an

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult