- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Aviva Romania si-a luat director general de la Alico

31 May, 12:53 • Redactia DailyBusiness
Mihai Popescu (foto), fost director de marketing la Alico, este noul director general al Aviva Romania, incepand cu data de 31 mai 2010, urmand ca aceasta numire sa fie supusa aprobarii Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, a anuntat luni compania.
Aviva Romania si-a luat director general de la Alico

Astfel, Popescu il inlocuieste pe Shah Rouf, care a parasit compania Aviva Romania in luna februarie 2010, pentru a ocupa pozitia de director general al Aviva Sri Lanka.

Mihai Popescu are o experienta de 10 ani in marketing si vanzari in industria serviciilor financiare, fiind absolvent al Universitatii Tehnice Bucuresti.

Din anul 2003 el s-a alaturat companei Alico (fosta AIG) ca manager al Financial Institutions & Group Management Division, iar in 2008 a fost promovat pe pozitia de chief marketing officer.

In perioada 2000 – 2003, Mihai Popescu a fost angajat al Citibank, unde a avut responsabilitati pe pozitii precum relationship manager si global relationship banking. El a mai avut si diverse roluri de management in marketing si vanzari pentru P&G Balcani.

Aviva Romania include 3 companii: Aviva Asigurari de Viata, Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat si Aviva Investors Romania.