- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Afacerile familiei Simonei Halep prosperă în plin scandal de dopaj

08 Nov, 12:05 • Cornel Ghimeșan
Chiar dacă pe plan sportiv lucrurile nu stau deloc bine pentru Simona Halep după acuzaţia de dopaj cu Roxadustat, o substanţă care ajută la mai buna oxigenare a sângelui, pe plan financiar lucrurile stau mult mai bine.
Afacerile familiei Simonei Halep prosperă în plin scandal de dopaj

În ciuda scandalului iscat după acuzațiile de dopaj, afacerile familiei Simonei Halep prosperă. Recent, una dintre firmele lor a făcut o achiziţie deloc de neglijat în România. Au cumpărat la licitaţie un teren în orașul Murfatlar, din judeţul Constanţa.

Citeşte şi: Sorin Ovidiu Vîntu a spus cine e femeia din cauza căreia Simona Halep a fost suspendată: „I-a făcut o manevră. Își bat joc de ea toate nulitățile”

Firma Duo T-H Impex SRL, înființată de familia jucătoarei de tenis în anul 1993, familia Halep a plătit Primăriei Murtfatlar suma de 95.200 lei. Firma are ca obiect de activitate fabricarea pâinii, prăjiturilor și produselor proaspete de patiserie.

Simona Halep este implicată într-un mare scandal. Tenismena a anunţat, pe 21 octombrie, că a fost testată pozitiv la un control antidoping, la substanţa Roxadustat, după meciul din primul tur de la US Open 2022. Halep a fost suspendată provizoriu din tenis.

halep

Într-o postare pe reţelele de socializare, Simona Halep a susţinut că este nevinovată şi că va demonstra acest lucru.

Citeşte şi: Situaţie catastrofală pentru Simona Halep. Anunţ oficial despre suspendare: cum o poate reduce de la 4 la 3 ani

„Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv cu o substanța Roxadustat într-o cantitate extrem de mică, ceea ce a venit cu cel mai mare șoc din viața mea.

În toată cariera mea, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciun moment prin minte, fiind complet împotriva valorilor cu care am fost educată. Confruntându-mă cu o situație atât de nedreaptă, mă simt complet confuză și trădată.

Mă voi lupta până la final ca să dovedesc că niciodată nu am luat vreo substanță interzisă și am speranța că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală.

Nu e vorba de titluri sau bani. E vorba despre onoare și despre dragostea pentru jocul de tenis pe care am dezvoltat-o în ultimii 25 de ani”, a declarat Simona Halep.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult