- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Autostrada A1 Sibiu – Deva prinde contur. S-au depus primele oferte pentru proiectarea unui drum de mare interes

01 Feb, 20:29 • Bumbeneci Diana
Autostrada A1 Sibiu – Deva: 7 oferte depuse pentru proiectarea drumului de legătură Hunedoara-A 1/ CNAIR proiectează nodul rutier de la Sântuhalm.
Autostrada A1 Sibiu – Deva prinde contur. S-au depus primele oferte pentru proiectarea unui drum de mare interes

Consiliul Județean Hunedoara a primit 7 oferte la contractul pentru proiectarea preliminară a drumului de legătură între municipiul Hunedoara și Autostrada A 1 Sibiu-Deva. Pe 19 decembrie 2023, CJ Hunedoara a scos la licitație contractul pentru proiectarea preliminară a unui drum de legătură cu 4 benzi între municipiul Hunedoara și Autostrada A1 Sibiu – Deva, anunță CNAIR.

Autostrada A1 Sibiu – Deva prinde contur

Investiția face parte din proiectul Drum TransRegio Hunedoara – Sântuhalm – A1, cu modernizarea Drumului Județean 687 Hunedoara – Sântuhalm (lângă intersecția cu DN 7 Deva) pe o lungime de aproape 10 kilometri și construirea unui drum nou cu o lungime de 4,5 kilometri, cu 2 benzi/sens și acostamente între DN 7 și Autostrada A1 cu nod rutier pe A1. Drumul Județean 687 va fi modernizat la standard de Drum TransRegio.

Durata de realizare a studiului de fezabilitate este de 8 luni, contractul are o valoare de 4,5 milioane lei, iar finanțarea este asigurată prin Programul Transport 2021-2027.

Potrivit caietului de sarcini pe care l-a studiat Economedia, Drumul de Legătură va avea 4,5 kilometri, iar pe traseu vor fi construite pasaje peste Magistrala CFR Brașov – Arad (linie dublă electrificată și modernizată) respectiv peste râul Mureș.

Ofertele din SEAP :

1. Ofertant unic : Total Business Land SRL,

2. Ofertant unic : Like Consulting SRL,

3. Ofertant unic : CONSTRUCT C.D.P. S.R

4. Ofertant unic : TEHNO CONSULTING SOLUTION,

5. Ofertant unic : SERCOTRANS S.R.L.,

6. Asociere : 3TI PROGETTI ITALIA – INGEGNERIA INTEGRATA S.P.A. (Leader),Mem Project Construct S.r.l,

7. Asociere : IRIMAT CONS (Leader),INFRANOVA SOLUTII TEHNICE IN CONSTRUCTII.

Vezi și: Marcel Ciolacu, detalii legate de rocada președinților PSD și PNL la Cotroceni. Ce se va întâmpla cu alegerile în 2024

Sibiu – Deva
Sibiu – Deva

În paralel cu proiectul Consiliului Județean Hunedoara, CNAIR are în lucru un studiu de fezabilitate pentru nodul rutier Sântuhalm, pe A1 Sibiu – Deva la km 485.

Ai mai putea citi: Temperaturi de primăvară în România. ANM anunță unde vor fi 4 grade, dar și -18 grade

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult