- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât mai câștigă un lăcătuș mecanic în 2023. Salariul poate ajunge la 1.000 de euro

30 Mar, 21:20 • Bumbeneci Diana
Lăcătușul mecanic este cel care se ocupa, de regulă, de lacăte sau încuietori, dar și de prelucrarea diverselor alte elemente metalice. Iată cât câștigă în România un astfel de angajat.
Cât mai câștigă un lăcătuș mecanic în 2023. Salariul poate ajunge la 1.000 de euro

Un angajat pe poziţia de lăcătuş mecanic are un salariu care variază, în medie, între 500 şi 900 de euro net pe lună, conform datelor de la platforma de recrutare online BestJobs, anunță zf.

Ce trebuie să facă un lăcătuș mecanic

Majoritatea recrutorilor se confruntă cu o lipsă de candidaţi atunci când vor să recruteze tehnicieni cu pregătire profesională. Un astfel de rol este şi cel de lăcătuş mecanic, pe BestJobs fiind disponibile peste 1.100 de oferte de angajare pentru astfel de specialişti. Prin specificul activităţii, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de liceu sau şcoală profesională, să deţină calificare de lăcătuş mecanic sau mecanic şi permis de conducere categoria B. De asemenea, persoanele interesate trebuie să aibă experienţă şi cunoştinţe tehnice în domeniu, să dea dovadă de seriozitate, profesionalism, bune abilităţi de comunicare şi organizare. Sunt active oferte în ţară şi în străinătate, cu relocare temporară sau permanentă. Oferta salarială pentru joburile din România este de 500 – 900 euro lună, în funcţie de locaţie şi experienţă”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Vezi și: Jobul simplu din România plătit cu peste 1.000 de euro. Cât de ușor poți primi acest venit lunar

Lăcătuș mecanic
Lăcătuș mecanic

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs a explicat că prin specificul activităţii, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de liceu sau şcoală profesională, să deţină calificare de lăcătuş mecanic sau mecanic şi permis de conducere categoria B.

Mai mult, printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, al 13-lea salariu, transport asigurat/decontat şi bonusuri de performanţă.

La ora actuală, 1.123 de posturi vacante pentru poziţia de lăcătuş mecanic sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Braşov, Arad, Constanţa, Târgu Mureş, Oradea şi Iaşi.

Tot pe această temă: Ce salariu trebuie să aibă un român pentru a avea o pensie de 2.000 de lei

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult