- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Câți bani câștigă angajații Metro în 2023. Pe lângă salariu mai primesc bonusuri și tichete de masă

14 Feb, 12:40 • Bocioacă Bianca
Compania Metro a înregistrat în trimestrul trei din 2022 o performanță de creștere peste așteptări. De asemenea, angajații de aici primesc un salariu destul de frumos.
Câți bani câștigă angajații Metro în 2023. Pe lângă salariu mai primesc bonusuri și tichete de masă

Metro a avut un trimestru trei cu o performanță deosebită. Consumul în afara gospodăriilor a fost unul stabil, chiar dacă inflația a continuat să se mențină. Compania și-a apărat câștigurile de cotă de piață în domeniul HoReCa în Germania, Franța, Italia, Spania și România.

Canalele de vânzări, afacerile în magazine, livrările, METRO MARKET și toate segmentele, în afară de Rusia, au contribuit la această creștere. Vânzările în moneda locală au crescut cu 5,2%, iar vânzărule raportate au crescut cu 6,6%, ajungând la 8,1 miliarde de euro. Pe lângă asta, în decembrie anul trecut, a fost semnat un acord de vânzare a afacerii din India, care va fi finalizat în prima jumătate a anului calendaristic 2023.

Citește și: Produsele fermierilor români ajung pe rafturi! METRO intră pe lista magazinelor aprovizionate de Casa Unirea!

„Ritmul nostru de creștere continuă și, în pofida atacului cibernetic, am impulsionat în mod consecvent implementarea strategiei sCore în primul trimestru al noului exercițiu financiar. METRO este în creștere pe toate canalele și în toate segmentele, cu excepția Rusiei, apărăm cotele de piață câștigate, iar industria ospitalității arată o încredere în creștere pentru anul în curs.

În plus, observăm progrese puternice în ceea ce privește indicatorii noștri cheie de performanță strategici. Pe lângă extinderea activității de livrare și a cotei de vânzări a clienților noștri strategici, cota de vânzări a mărcii proprii a crescut puternic în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut.

Cu sortimentul nostru de mărci proprii, oferim clienților noștri produse de înaltă calitate cu o propunere puternică de valoare a raportului preț-performanță, într-o perioadă marcată de o inflație ridicată. În conformitate cu prioritățile noastre strategice, am vândut, de asemenea, afacerea noastră din India în decembrie. Acest lucru ne permite să ne concentrăm și mai mult pe creșterea în cadrul portofoliului de țări rămase”, a declarat Steffen Greubel, CEO al METRO AG.

Citește și: Ce salariu primește un casier Mega Image. Unii dintre angajații lanțului de magazine primesc până la 4.600 de lei pe lună

Ce salarii primesc angajații Metro

În funcție de post, angajații pot primi următoarele salarii:

  • Data analyst (Full time – Bucuresti, Experiență în domeniu 1 ani): Salariu lunar net 8.500 lei, Bonus anual 4.700 lei, tichete de masă lunar 600 lei, alte bonusuri anuale 2.400 lei;
  • Specialist în cerere și ofertă (Full time – Bucuresti, Experiență în domeniu: 10 ani): Salariu lunar net 4.500 lei, bonus anual 5.000 lei, tichete de masă lunar 400 lei, alte bonusuri anual 1.500 lei;
  • Consilier vanzari senior (Full time – Galati, Experiență în domeniu 2 ani): Salariu lunar net 2.100 lei, tichete de masă lunar 20 lei;
  • Manipulant marfă (Full time – Bucuresti, Experiență în domeniu 3 ani): Salariu lunar net 1.000 lei;
  • Casier (Full time – Cluj-Napoca, Experiență în domeniu 6 ani): Salariu lunar net 1.860 lei;
  • Asistent manager(Full time – Bucuresti, Experiență în domeniu 2 ani): Salariu lunar net 2.000 lei;
  • Business analyst ( Full time – Bucuresti, Experiență în domeniu 2 ani): Salariu lunar net 5.000 lei, tichete de masă lunar 600 lei, alte bonusuri anual 5.000 lei.

Pe platformele de recrutare se găsesc mai multe posturi în cadrul companiei Metro.