- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cosmin Olăroiu a finalizat proiectul Wida Mamaia Residence. Antrenorul a făcut o investiție de 25 milioane de euro

03 Jul, 13:36 • Lupu Alexandra
Cosmin Olăroiu a finalizat recent două proiecte cu apartamente de lux în București și Constanța. Iată ce investiții a făcut antrenorul.
Cosmin Olăroiu a finalizat proiectul Wida Mamaia Residence. Antrenorul a făcut o investiție de 25 milioane de euro

Cosmin Olăroiu se extinde pe piața rezidențială de lux. Antrenorul a finalizat recent două proiecte cu apartamente în Constanța și București, informează profit.ro.

Cosmin Olăroiu a dat lovitura

Cosmin Olăroiu a făcut prima investiție imobiliară de pe litoral. Concret, a finalizat recent construcția proiectului Wida Mamaia Residence, prin renovarea fostului hotel Mamaia, amplasat lângă hotelul Iaki al lui Gică Hagi. Pentru blocul cu apartamente de lux, Cosmin Olăroiu a făcut o investiție de aproximativ 25 milioane de euro. Terenul a fost ridicat pe o suprafață de 5.600 de metri pătrați. Proiectul are în vedere 95 de apartamente, de la studiouri și până la apartamente cu 5 camere. 4 apartamente se situează la parter.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Delia Matache a dat lovitura. Firmele cântăreței au ajuns la o cifră de afaceri de 14,6 milioane lei în 2022

Prețurile de pornire sunt de la 3.500 de euro / metru pătrat. Acesta este prima investiție imobiliară de pe litoral a antrenorului. Totodată, este al doilea proiect exclusivist al omului de afaceri. Proiectul este reprezentat la vânzare de ANG Luxury Properties. Anul trecut, Cosmin Olăroiu a finalizat Kiseleff 16 din centrul Capitalei, una dintre cele mai scumpe reședințe din  București. Antrenorul a preluat proiectul de la Gheorghe Stelian, care a dezvoltat Rahmaninov Residence (actualul One Rahmaninov din portofoliul One United Properties).

Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

În Kiseleff 16 se regăsesc 14 apartamente. Locuințele se vând cu prețuri ce depășesc 11.000 de euro / metru pătrat util. Acest lucru înseamnă că un apartament cu două camere depășește prețul de 1 milion de euro.

„În acest moment (martie 2022, n.red.), Kiseleff 16 e cel mai luxos condominiu din București. E cel mai cunoscut și mai comentat proiect imobiliar rezidențial de lux de către specialiștii pieței de real estate, dar și de către mulți dintre potențialii cumpărători. Pentru că e printre cele mai scumpe de pe piață în acest moment, fără îndoială, apartamentele de aici vânzându-se cu peste 10.000 euro/metru pătrat”, scrie George Butunoiu pe site-ul său, Property Index.

Cosmin Olăroiu a fost angajat în dezvoltarea unui proiect rezidențial cu locuințe destinate clasei medii în locul fostei fabrici Izolatorul din zona Obor a Capitalei. El a renunțat la proiect în favoarea dezvoltatorului cu capital israelian Hagag Development Europe.

Citește și despre următorul subiect: Fiica cea mare a lui Gigi Becali a vândut hotelul Inter din Venus. Familia Becali s-a ales cu un profit de 1.2 milioane de euro