- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum se pot cumpăra biletele pentru Euro 2024. Andrei Vochin: „E singura modalitate de intrare în posesia lor. Va fi concurență mare”

04 Dec, 13:25 • stefan.vlad
Cum se pot cumpăra biletele pentru Euro 2024. România va debuta pe data de 17 iunie, cu câștigătoarea play-off-ului B (Israel, Bosnia-Herțegovina, Ucraina și Islanda), la Munchen. Apoi, în cel de-al doilea meci, „tricolorii” se vor duela cu Belgia, pe data de 22 iunie, la Koln. Ultimul meci este programat să se desfășoare pe data de 26 iunie, în fața selecționatei din Slovacia, la Frankfurt.
Cum se pot cumpăra biletele pentru Euro 2024. Andrei Vochin: E singura modalitate de intrare în posesia lor. Va fi concurență mare

Cum se pot cumpăra biletele pentru Euro 2024. Românii sunt pregătiți să meargă în Germania pentru turneul final de anul viitor, iar Andrei Vochin a dezvăluit care este singura modalitate de a își achiziționa bilete.

Citește și: Sprijin financiar pentru români până în iulie 2024. Sunt 357 de milioane de euro în joc!

Cum se pot cumpăra biletele pentru Euro 2024

„Pe site-ul FRF sunt toate informațiile. Pe scurt, de mâine se deschide posibilitatea de a aplica la UEFA. Biletele se vând doar prin UEFA, nu prin Federația națională. A mai fost o fereastră înainte de cunoașterea echipelor calificate la turneul final.Asta e a doua fereastră, între 4 și 12 decembrie și sfatul meu e ca toți românii care doresc să vină acolo să aplice pentru că e singura modalitate de intrare în posesia biletelor.Nu se face pe principiul primul venit primul servit. Se strâng toate înscrierile și se face o tombolă. Va fi o tragere la sorți. Totul e coordonat de UEFA. FRF nu poate decât să ofere toate informațiile necesare pentru ca ai noștri să își ia biletele. Știu că va fi concurență mare.(n.r. – știm câte bilete o să avem? E o cotă. Cred că undeva la 20-30% din capacitatea fiecărui stadion, acest procent va fi acordat celor două țări care se înfruntă.Apoi sunt gazdele. Bilete pentru nemți. La fel cum a fost și la București la meciurile de pe Arena Națională de la Euro 2020”

, a dezvăluit Andrei Vochin, potrivit Fanatik.ro.

Euro 2024, care sunt prețurile biletelor

Partida cu Andorra este programată pentru data de 25 martie, la ora 21:45. Aceasta va avea loc pe terenul național al gazdelor (Estadi Nacional din Andorra la Vella), iar biletele sunt disponibile exclusiv pe aplicația mobilă Fan Arena by FRF. Fanii români trebuie să achite suma de 100 lei pentru a participa la acest meci.

Ultima zi în care persoanele interesate își pot asigura locul este pe 11 martie. Ulterior, cumpărătorii trebuie să fie anunțati de responsabili care este metoda prin care vor putea intra în posesia biletelor achiziționate. Actul de identitate este fundamental pentru a putea intra pe stadionul din Andorra.

Meciul cu Belarus va fi jucat chiar pe Arena Națională din București. Biletele valorează 40 lei pentru locurile din peluze și 60 lei pentru cele din tribune. Acestea sunt disponibile în cadrul aplicației menționate anterior. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit, în „Tribuna 2 Family Zone”, destinată familiilor. Pentru a beneficia de acest aspect, aparținătorii trebuie să bifeze biletul copilului în momentul efectuării comenzii. (Citește AICI mai multe detalii)