- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Euro 2024. A fost anunțat prețul biletelor pentru primele meciuri ale naționalei de fotbal

20 Feb, 23:09 • Stefan Simion
Vești bune pentru iubitorii de fotbal! A fost anunțat prețul biletelor pentru primele meciuri din Euro 2024. Iată care sunt costurile pentru peluze și tribune.
Euro 2024. A fost anunțat prețul biletelor pentru primele meciuri ale naționalei de fotbal

Cât de curând se dă startul celui mai așteptat eveniment din lumea sportului! Vor avea loc primele meciuri ale naționalei de fotbal din preliminariile Euro 2024, motiv pentru care au fost anunțate prețurile biletelor, citează m.ziare.com. Luna martie este una importantă pentru iubitorii de fotbal. Încep calificările pentru Euro 2024, astfel, România va susține primul meci în deplasare. Prima confruntare va avea loc cu Andorra, iar a doua cu Belarus.

Euro 2024, care sunt prețurile biletelor

Partida cu Andorra este programată pentru data de 25 martie, la ora 21:45. Aceasta va avea loc pe terenul național al gazdelor (Estadi Nacional din Andorra la Vella), iar biletele sunt disponibile exclusiv pe aplicația mobilă Fan Arena by FRF. Fanii români trebuie să achite suma de 100 lei pentru a participa la acest meci.

Ultima zi în care persoanele interesate își pot asigura locul este pe 11 martie. Ulterior, cumpărătorii trebuie să fie anunțati de responsabili care este metoda prin care vor putea intra în posesia biletelor achiziționate. Actul de identitate este fundamental pentru a putea intra pe stadionul din Andorra.

Vezi și: Manchester City se menține în topuri! A fost declarat cel mai bogat club de fotbal pentru al doilea an la rând

Veștile bune nu se opresc aici! Meciul cu Belarus va fi jucat chiar pe Arena Națională din București. Biletele valorează 40 lei pentru locurile din peluze și 60 lei pentru cele din tribune. Acestea sunt disponibile în cadrul aplicației menționate anterior. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit, în „Tribuna 2 Family Zone”, destinată familiilor. Pentru a beneficia de acest aspect, aparținătorii trebuie să bifeze biletul copilului în momentul efectuării comenzii.

Euro 2024
Euro 2024

Pentru a fi eliberate biletele cu valoare zero, părinții trebuie să completeze în platformă datele copilului. Accesul pe stadion se face inclusiv pe baza actului de identitate, iar biletul poate fi printat sau prezentat digital.

România face parte din Grupa I, alături de Israel, Elveția, Belarus și Andorra. Meciurile sunt programate în perioada martie-noiembrie 2023, atunci când urmează să fie selectate 20 dintre echipele calificate, mai exact, primele două clasate pentru fiecare grupă. Alte trei reprezentative își vor rezerva locul pentru turneul final, care va avea loc în martie 2024, în urma playoff-urilor Nations League.

Te-ar putea interesa și: Bătaie mare pe cumpărarea Manchester United! Amazon intră pe lista giganților care au în plan achiziționarea clubului de fotbal!

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult