- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

DIGI vine cu o ofertă de neratat pentru noii clienţi, dar şi pentru cei deja existenţi. Ultima zi în care poţi beneficia de abonament la internet redus la jumătate

28 Feb, 15:32 • Stefan Simion
28 februarie 2023 este ultima zi în care îţi mai poţi achiziţiona un abonament de internet la DIGI RCS-RDS la jumătate de preţ. De ofertă nu beneficiază doar clienţii noi, ci și clienții existenți care efectuează un upgrade la abonamentul Fiberlink 1000, pe o perioadă de 24 de luni.
DIGI vine cu o ofertă de neratat pentru noii clienţi, dar şi pentru cei deja existenţi. Ultima zi în care poţi beneficia de abonament la internet redus la jumătate

DIGI vine cu o ofertă de neratat pentru clienţii săi în perioada 13-28 februarie. Mai exact, în această perioadă se desfăşoară campania „NETuarie”, luna internetului super rapid, campanie în cadrul căreia clienţii beneficiază de o reducere de 50% din valoarea facturii, în primele 6 luni, la contractarea sau efectuarea unui upgrade pentru pachetul de internet fix.

Oferta este disponibilă exclusiv online, pe site-ul și în aplicația mobilă DIGI.ro.

Clienții care optează pentru abonamentul Fiberlink 500 pot solicita gratuit și un router pentru extra viteză și acoperire. Astfel, în perioada 13 – 28 februarie 2023, clienții care dețin în prezent serviciul Fiberlink 500 vor beneficia de o reducere de 50% din valoarea abonamentului, în primele 6 luni de la efectuarea upgrade-ului, pentru a experimenta avantajele vitezei superioare oferite de acest serviciu.

Citeste si Digi RCS-RDS oferă e-vouchere în valoare de 500 de lei. Ce trebuie să facă românii care vor să beneficieze de ofertă

Clienții noi care aleg serviciul de internet vor beneficia de aceeași reducere, timp de jumătate de an, dacă optează pentru unul dintre cele două pachete de internet fix: Fiberlink 500, la prețul redus de 15 lei (TVA inclus), cu viteze de până la 500 Mbps, respectiv Fiberlink 1000, la prețul redus de 20 lei (TVA inclus), cu viteze de până la 940 Mbps.

Ce servicii sunt incluse în abonamentele Fiberlink 500 şi Fiberlink 1000

În abonamentul internetul Fiberlink 500 ai incluse următoarele:

  • Ai 20GB spațiu de stocare Digi Storage
  • Viteză maximă 500 download / 250 upload
  • Viteză medie 450 download / 250 upload
  • Viteză minimă 200 download / 100 upload

În abonamentul Fiberlik 1000 sunt incluse:

  • Ai 50GB spațiu de stocare Digi Storage
  • Viteză maximă 940 download / 450 upload
  • Viteză medie 850 download / 400 upload
  • Viteză minimă 200 download / 100 upload

Citeste si Bunicii au luat cu asalt Internetul. Un tânăr a dezvăluit ce caută, cel mai des, bunica lui pe YouTube: „Se uită numai la prostii, ceea ce generează propuneri tot mai stupide”

Grupul DIGI este liderul pieței de internet fix de pe piața autohtonă, cu o cotă de piață de 65% din totalul conexiunilor de internet fix înregistrate în România, potrivit datelor oferite de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

Tags:
Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult