- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Drum de mare viteză! Umbrărescu este cel mai mare afacerist român în domeniul infrastructurii în momentul de față!

31 Oct, 20:14 • Oprea Alina
Dorinel Umbrărescu conduce infrastructura românească și pare a intra într-un proces de dezvoltare de necrezut! Va fi dat în circulație un nou drum de mare viteză, iar marcajele rutiere se marchează deja! Este vorba de Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești!
Drum de mare viteză! Umbrărescu este cel mai mare afacerist român în domeniul infrastructurii în momentul de față!

Spedition UMB, firma lui Dorinel Umbrărescu, este cea care contribuie la dezvoltarea grandioasă a infrastructurii României. Tronsonul al 3-lea al Drumului Expres Craiova-Pitești capătă contur, în cele din urmă!

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a comunicat astăzi, citând DRDP Craiova, că pe Tronsonul 3, Valea Marea-Colonești, al DEx12 Craiova-Pitești, sunt efectuate lucrări.

„Lucrări pe tronsonul 3 (Valea Mare – Colonești) al DEx12 Craiova – Pitești!

Aplicare marcaje rutiere!, a comunicat CNAIR, potrivit bugetul.ro.

Citește mai multe despre: Un prim tronson al autostrăzii dintre Pitești și Curtea de Argeș va fi gata în curând! Sorin Grindeanu: „Dacă vor face acest lucru, o să avem o surpriză plăcută”

Infrastructura
Infrastructura

Infrastructura Umbrărescu! Când se va circula pe acest tronson?

Directorul DRDP Craiova, Călin Cosmin, a declarat la sfârșitl lunii septembrie că până la sfârșitul anului se va circula pe acest tronson.

„Stadiul fizic al lucrărilor a depășit 80%, fapt ce ne dă încredere că vom circula la sfârșitul acestui an și pe acest tronson de drum de mare viteză, singurul fapt ce poate întârzia finalizarea este o schimbare a vremii, în sensul să avem o perioadă lungă de precipitații.”, a comunicat Direcția Regională Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova, prin directorul regional Călin Cosmin, potrivit sursei citate.

Stadiul lucrărilor a trecut de procentul de 80%.

„Stadiul fizic al lucrărilor a depășit 80%, fapt ce ne dă încredere că vom circula la sfârșitul acestui an și pe acest tronson de drum de mare viteză, singurul fapt ce poate întârzia finalizarea este o schimbare a vremii, în sensul să avem o perioadă lungă de precipitații.

La acest moment pe șantier sunt peste 500 de muncitori mobilizați și peste 150 de utilaje.

Se lucrează la structuri, care au un stadiu foarte avansat, la scurgerea și evacuarea apelor, se montează parapete, se așterne asfalt se montează inclusiv indicatoarele rutiere.

Se va circula pe tot tronsonul, de la Valea Mare până la Colonești, CNAIR a identificat soluția privind descărcarea și deja se lucrează pentru implementarea ei.”, a adăugat Călin Cosmin, directorul regional al DRDP Craiova, potrivit celor citate.