- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 27 noiembrie – 25 decembrie. ANM a actualizat prognoza pe patru săptămâni

08 Dec, 17:24 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Se schimbă vremea în mare parte a țării.
Meteo 27 noiembrie - 25 decembrie. ANM a actualizat prognoza pe patru săptămâni

Meteorologii ANM au emis vineri, 24 noiembrie 2023, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Iată cum va fi vremea în intervalul 27 noiembrie – 25 decembrie.

Prognoza meteo 27 noiembrie – 4 decembrie

Potrivit meteorologilor, în săptămâna 27 noiembrie – 4 decembrie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în jumătatea nordică a țării. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice, sud-estice și la munte.

Ai mai putea citi: Jobul de coordonator de curieri a cucerit românii. Cum să câștigi simplu 1000 de euro pe lună

Prognoza meteo 4 – 11 decembrie

În săptămâna 4 – 11 decembrie, temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice.

Prognoza meteo 11 – 18 decembrie

În săptămâna 11 – 18 decembrie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo 18 – 25 decembrie

În săptămâna 18 – 25 decembrie, mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, cu temperaturi care oscilează de la 0 la 10 grade, şi sub 0 grade la munte, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă, vor avea o tendință ușor deficitară în toate regiunile, au precizat meteorologii.

Ai mai putea citi: Incredibil! Cum a ajuns un tânăr să câștige 10.000 de lire sterline pe lună ca zidar

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult