- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 7 aprilie 2023. Vremea continuă să fie rece în cea mai mare parte a țării

06 Apr, 14:22 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională a emis o nouă prognoză meteo. Iată cum fi vremea la noapte, dar și în următoarele zile.
Meteo 7 aprilie 2023. Vremea continuă să fie rece în cea mai mare parte a țării

Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea în următoarele ore. Vremea se menține într-un proces de răcire.

Cum va fi vremea la noapte:

Vremea va fi deosebit de rece. Nebulozitatea va fi persistentă și vor fi precipitații moderate cantitativ predominant sub formă de ninsoare și cu depunere de strat de zăpadă în zona de munte, în Maramureș, Transilvania și nordul Crișanei, mixte în restul Crișanei, Banat și local în Moldova. În regiunile sudice și sud-estice înnorările vor fi temporare și doar pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe predominant sub formă de ploaie.

În nord-estul Moldovei și izolat în rest se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intenificări în zona montană înaltă și în sud-vest. Temperaturile minime se vor situa în general între -3 și 3 grade. Izolat se va semnala ceață.

Ai mai putea citi: Meteo de Florii și Paște 2023. ANM anunță cum va fi vremea până pe 1 mai

vreme România
vreme România

București

Cerul va prezenta înnorări în mare parte din interval, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă, ce se va situa sub cea specifică perioadei, va fi de 0…2 grade.

VINERI. În Țară

Vremea se va menține deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări și se vor semnala precipitații slabe – ninsori la munte, mixte în nord-vest și centru și predominant ploi în vest și pe arii restrânse în rest. Noaptea, aria precipitațiilor va fi în restrângere, iar în regiunile sudice și sud-estice cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 3 și 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 5 grade. Noaptea pe arii restrânse se va semnala ceață, în Moldova asociată cu burniță care depune polei.

București

Vremea se va menține rece pentru această perioadă, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 0…3 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat.

SAMBATA. În Țară

Valorile termice vor fi în creștere în majoritatea zonelor, cu precădere în sudul țării, totuși vremea se va menține mai rece decât normal în prima decadă a lunii aprilie, chiar deosebit de rece în vest, în nord și nord-est. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 12 grade, local mai ridicate, spre 15 grade, în sudul Olteniei și în Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade. Cerul va avea înnorări mai persistente în regiunile vestice și în nord-est și temporare în restul teritoriului; la munte local se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare, iar în celelalte zone pe suprafețe mici vor fi mai ales ploi slabe sau burniță. Izolat vor fi posibile depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat. Cu precădere dimineața și noaptea, pe arii restrânse se va forma ceață.

București

Vremea se va încălzi, dar valorile termice se vor menține mai coborâte decât cele normale pentru prima decadă a lunii aprilie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 2…5 grade.

Citește: COD PORTOCALIU de ninsori în România! ANM anunță zonele afectate

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult