- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 8-14 decembrie. ANM anunță unde vor fi -9 grade. Continuă să ningă în România

07 Dec, 23:21 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea la noapte, dar și în zilele următoare. Vremea se menține rece, iar ninsorile rămân prezente în mare parte a țării.
Meteo 8-14 decembrie. ANM anunță unde vor fi -9 grade. Continuă să ningă în România

Potrivit meteorologilor, la noapte, cerul va fi noros și temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare în Moldova, Muntenia, la munte, mixte, local în Transilvania, Maramureș, zona continentală a Dobrogei, zona deluroasă a Banatului și a Crișanei și mai ales ploi și lapoviță în rest. Pe alocuri se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral, unde la rafală se vor atinge viteze de până la 40…50 km/h. Temperaturile minime se vor situa între -5 și 2 grade. Pe arii restrânse se va forma ceață.

Meteo București: Cerul va fi noros și temporar vor fi precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de -2…0 grade.

Meteo vineri, în țară

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. Cerul va fi mai mult noros ziua și parțial noros noaptea. Vor fi precipitații slabe sub formă de ninsoare local la munte, iar în Dobrogea și pe arii restrânse în restul teritoriului mixte. Izolat se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sud-estul țării, unde la rafală se vor atinge viteze în general de 40…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 7 grade, iar cele minime, în general, între -8 și 1 grad. Mai ales noaptea, local se va forma ceață.

Ai mai putea citi: Apare un nou tip de pensie! Cine sunt românii care vor primi și mai mulți bani în 2024

În București, vremea va fi închisă, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -1 grad.

Meteo sâmbătă, în țară

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei date. Cerul va fi variabil la munte, dar va prezenta înnorări în zonele mai joase de relief, unde, mai ales dimineața și noaptea, local, se va semnala ceață, iar izolat vor fi precipitații slabe mixte și condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, în special pe litoral, unde la rafală se vor atinge viteze, în general, de 40…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 8 grade, iar cele minime între -9 și 2 grade.

În București

Vremea va fi în general închisă și trecător vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -1…1 grad. Spre sfârșitul intervalului se va forma ceață.

Meteo duminică, în țară

Vremea se va încălzi ușor față de intervalul precedent. Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații mixte în vestul, nordul și centrul țării și temporar noros în rest, unde doar izolat vor fi mai ales ploi. La munte vor predomina ninsorile și lapovița. Vor fi condiții de producere a poleiului. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 8 grade, iar cele minime între -5 și 3 grade, mai ridicate pe litoral, spre 5…6 grade. Mai ales dimineața și noaptea, local, se va semnala ceață.

În București, vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi temporar noros, iar în prima parte a zilei și din nou noaptea se va semnala ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -2…0 grade.

meteo iarnă
meteo iarnă

Meteo luni, în țară

Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse, în special în regiunile intracarpatice, vor fi precipitații mixte, iar dimineața și noaptea condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane și în regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 11 grade, iar cele minime, în general, între -6 și 3 grade. Local, mai ales dimineața și noaptea, va fi ceață.

Meteo București

Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior. Cerul va fi temporar noros, iar în primele ore ale intervalului și noaptea se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad.

Estimări meteo marți, miercuri și joi: Valorile termice vor deveni mai ridicate decât în mod normal la această dată. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în vestul, nordul și centrul țării, iar spre sfârșitul intervalului și în sud și în sud-est. În București, valorile termice vor deveni mai ridicate decât în mod normal la această dată. Probabilitatea pentru precipitații va crește din a doua parte a intervalului.

Ai mai putea citi: Jobul de coordonator de curieri a cucerit românii. Cum să câștigi simplu 1000 de euro pe lună

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult