- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteorologii au actualizat prognoza. Cum va fi vremea până pe 6 martie

03 Feb, 20:16 • Bumbeneci Diana
Vremea instabilă va fi prezentă în continuare în România. ANM a actualizat prognoza până pe 6 martie.
Meteorologii au actualizat prognoza. Cum va fi vremea până pe 6 martie

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis prognoza meteo actualizată pentru următoarele patru săptămâni. Iată cum va fi vremea în România, în intervalul 6 februarie – 6 martie.

Vreme instabilă până pe 6 martie

În următoarea săptămână, în intervalul 6-13 februarie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul țării. Va fi așteptată însă o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile centrale, nordice, precum și în zonele montane.

Ai mai putea citi: Temperaturi ieșite din comun în februarie! ANM anunță când va ninge, dar și când vine primăvara

Începând din săptămâna 13-20 februarie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Meteo

În acest interval, cantitățile de precipitații estimate de meteorologi vor fi deficitare în toate regiunile.

În săptămâna 20-27 februarie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval„, anunță ANM.

În săptămâna 27 februarie – 6 martie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această peroadă, la nivelul întregii țări.

Valorile maxime se vor încadra, în general, între -8 şi 2 grade Celsius. Cele mai scăzute valori se vor atinge în depresiuni, în nordul Moldovei și în Maramureș.

Nopțile și diminețile vor fi destul de reci, cu minime între -20 şi -7 grade. Cel mai frig va fi în depresiuni și în zonele de munte.

Citește și: Meteorologii anunță ce urmează după ciclonul polar din România! Zilele grele abia acum încep!

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult