- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteorologii au actualizat prognoza meteo! Cum va fi vremea în țară până în martie

07 Feb, 14:42 • Bumbeneci Diana
ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele săptămâni. Vremea se menține instabilă în cea mai mare parte a țării.
Meteorologii au actualizat prognoza meteo! Cum va fi vremea în țară până în martie

Începând de săptămâna viitoare, vremea se încălzește de săptămâna viitoare, când temperaturile vor ajunge la valori mai mari decât cele specifice pentru această perioadă, potrivit prognozei pe patru săptămâni, publicată marți de Administrația Națională de Meteorologie.

Prognoza meteo până în martie a fost actualizată

În săptămâna 06.02.2023 – 13.02.2023, meteorologii anunță că valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Ne așteptăm însă la o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile centrale.

În săptămâna temperaturile medii se vor situa peste cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în nord-estul extrem al țării.

Ai mai putea citi: Alina Gorghiu critică dur eforturile lui Ion Iliescu. „Institutul Revoluţiei rămâne un eşec al ultimilor ani din România”

meteo
meteo

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

În săptămâna 20-27, ANM anunță că temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Va exista însă o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-estul țării.

„Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

În ultima săptămână anunțată de Administrația Națională de Meteorologie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări”, a mai transmis ANM.

Ai mai putea citi: Turcia este lovită de al doilea cutremur cu magnitudinea de 7,7 grade pe scara Richter

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult