- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Când are loc Neversea 2023 şi cât costă biletele şi abonamentele. Ce trebuie să faci ca să-ţi rezervi abonamentul cu doar 1 euro

27 Oct, 18:49 • Stefan Simion
Neversea 2023 se va desfăşura în perioada 6-9 iulie, la Constanţa, iar abonamentele au fost deja puse în vânzare, au anunțat organizatorii.
Când are loc Neversea 2023 şi cât costă biletele şi abonamentele. Ce trebuie să faci ca să-ţi rezervi abonamentul cu doar 1 euro

Neversea 2023 vine cu un concept nou, anunţă organizatorii. Mai exact, festivalul de pe plajă va beneficia, la cea de-a cincea ediţie, de decoruri fantastice.

Cea de-a cincea ediţie Neversea va aduce artişti în premieră în România, cei mai buni DJ-i şi producători internaţionali, precum şi artişti români. Organizatorii vin pentru ediţia din 2023 şi cu o poveste nouă şi vor transforma plaja Neversea într-un loc cu decoruri fantastice. Oază de libertate de la malul Mării Negre va fi plină de culori, entuziasm şi energii bune aduse şi de dansatori, animatori şi acrobaţi pe picioroange, care vor defila printre zecile de mii de participanţi.

Fanii se vor putea încărca cu adrenalină şi fericire din tot perimetrul festivalului, care, pe lângă scene, va găzdui şi diverse activităţi interactive, sporturi pe apă, ateliere şi workshopuri creative şi inspiraţionale, zone de fashion, make-up, hairstyle, mâncare şi băuturi. Organizatorii spun că pregătesc o mulţime de surprize noi cu care îi vor surprinde pe cei care trec pragul festivalului„, se arată în comunicat.

Cât vor costa abonamentele la Neversea 2023

Primele abonamente la Neversea 2023 vor costa 79 de euro, preţ la care se adaugă taxe, şi pot fi rezervate cu doar 1 euro per abonament.

Cei care doresc să îşi asigure acum intrarea la cea mai mare petrecere de la Marea Neagră de anul viitor se pot înscrie pe www.extasy.com sau pot descărca aplicaţia Extasy până pe 21 noiembrie, pentru a-şi rezerva abonamentul la preţul de doar 1 euro. După crearea contului, fanii pot alege maximum 4 abonamente pentru Neversea 2023 pe care le pot rezerva pe loc, fiecare la preţul de 1 euro. Apoi, în data de 22 noiembrie 2022, vor plăti preţul întreg al abonamentelor rezervate. Acestea vor avea un preţ special, după cum urmează: General Access Basic: 79 euro + taxe; General Access Risk Free: 99 euro + taxe; VIP: 209 euro + taxe„, au anunţat organizatorii festivalului.

Citeste si Încă un târg de Crăciun a fost aprobat pentru București. Investițiile se ridică la 3 milioane de lei! În ce sector va fi amplasat

În perioada 27 octombrie – 21 noiembrie 2022, se poate accesa campania specială de rezervare a abonamentului cu 1 euro. Prin accesarea acestei campanii, fanii sunt de acord cu regulamentul campaniei disponibil în aplicaţia Extasy sau pe extasy.com.

Cei care îşi rezervă abonamente, iar apoi nu mai doresc să le cumpere, trebuie să trimită un email la adresa [email protected] până pe 21 noiembrie 2022.

Preţul final al abonamentului General Access Basic va fi de 209 euro plus taxe, iar cel VIP de 349 euro plus taxe.

Citeste si Primele imagini de la Parcul de Crăciun – Untold din Drumul Taberei! Patinoar, roată imensă și un decor de basm!

În 2022, peste 260.000 de oameni au participat la cea de-a patra ediție Neversea, în cele 4 zile și 4 nopți de festival. Peste 150 de artiști naționali și internaționali consacraţi au făcut show-uri uimitoare pe cele 5 scene amplasate la malul Mării Negre. Alan Walker, Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Danny Avila, KSHMR, NERVO, Nicky Romero, Steve Aoki, ZHU, Paul Kalkbrenner, Parov Stelar, Black Eyed Peas, Tyga, Brennan Heart, Tujamo, Azteck, Madeon și B Jones sunt câțiva dintre headlinerii care au făcut senzație la festivalul Neversea 2022.

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult