- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ninsorile fac ravagii în România! Aeroportul Suceava s-a închis

06 Apr, 10:14 • Bumbeneci Diana
Aeroportul din Suceava se închide din cauza ninsorilor. Vremea severă continuă să provoace probleme în Moldova.
Ninsorile fac ravagii în România! Aeroportul Suceava s-a închis

Vremea rea din România face ravagii în nordul Moldovei. Din cauza ninsorii abundente, rafalelor de viscol puternic și a vizibilității spre zero, Aeroportul Stefan cel Mare Suceava a fost închis.

Aeroportul din Suceava s-a închis din cauza ninsorilor

„Având în vedere condițiile meteo extreme, prognozate cu creștere în intensitate, viscol puternic, intensitate ridicată a vântului, vizibilitate redusă, transport puternic de zăpadă la sol, zăpadă spulberată, cantitate mare de precipitații, s-a decis închiderea Aeroportului până la ora 13:00”, au transmis reprezentanții aeroportului.

Citește și: Lege votată în Parlament. Aceștia sunt copacii care nu vor mai putea fi tăiați

Aeroport Suceava
Aeroport Suceava

Conform acestora, nu se poate opera în condiții de siguranță, chiar dacă pista de aterizare – decolare este curățată.

Echipele noastre de deszăpezire intervin nonstop cu utilaje și materiale pentru a menține infrastructura în condiții de operare, însă vremea extremă împiedică în acest moment desfășurarea operațiunilor aeriene conform orarului.

Din cauza condițiilor meteo extreme, echipajele de pe zborurile WIZZ AIR care urmau să decoleze în această dimineață, la Dortmund și la Paris Beauvais, au decis anularea decolării.

Rugăm pasagerii să păstreze legătura cu operatorul aerian. Vom reveni cu actualizări în funcție de evoluția condițiilor meteo”, au mai precizat aceștia.

Ai mai putea citi și: COD PORTOCALIU de ninsori în România! ANM anunță zonele afectate

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult