- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Podul peste Prahova de pe DN 1 București-Ploiești intră în reparații! CNAIR anunță perioada în care circulația va fi restricționată

18 Aug, 22:33 • Cornel Ghimeșan
Podul peste Prahova de pe DN 1 București – Ploiești intră în sfârșit în reparați. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că circulația va fi restricționată de luni 21 august până pe data de 11 septembrie.
Podul peste Prahova de pe DN 1 București-Ploiești intră în reparații! CNAIR anunță perioada în care circulația va fi restricționată

Podul peste Prahova de pe DN 1 București-Ploiești intră în reparații! Reprezentanții CNAIR au anunțat că vor fi efectuate lucrări la rosturile podului peste Prahova dintre Potigrafu și Puchenii Moșneni, iar din cele patru benzi ale podului două vor fi închise.

Citește și Reacția oficială a ministrului Grindeanu la denivelările de pe podul Brăila „Eu înțeleg exagerările. Nu e doar pe podul de la Brăila, ci peste tot”

Podul peste Prahova de pe DN 1 București-Ploiești intră în reparații!

Direcția Regională de Drumuri și Poduri București (DRDP București) a anunțat vineri că sectorul de drum București – Ploiești (DN 1) este printre cele mai aglomerate șosele din țară, cu vârfuri de trafic de 50.000-60 000 autovehicule pe zi pe sectorul de la Otopeni (Ilfov). Până pe 30 august va fi închisă prima bandă a ambelor căi, iar din 31 august până pe 11 septembrie pe banda a doua a ambelor sensuri, potrivit Economedia.

„Luni, 21.08.2023 încep lucrările de înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație pe Podul peste râul Prahova pe DN 1 la km 42+955, în zona localității Puchenii Moșneni.

– Etapa I – în perioada 21.08.2023 – 30.08.2023 se vor institui restricții de circulație pe banda 1 a drumului național, pe ambele sensuri de deplasare, circulația desfășurându-se pe banda 2, aferentă fiecărei direcții de deplasare!

– Etapa II – în perioada 31.08.2023 – 11.09.2023 se vor institui restricții de circulație pe banda 2, pe ambele părți ale drumului, circulația desfășurându-se pe banda 1aferentă fiecărei direcții de deplasare ! Vă rugăm circulați cu prudență și respectați semnalizarea rutieră instituită temporar”, a transmis Direcția Regională de Drumuri si Poduri (DRPD) București.

Șoferii spun că restricția de la Podul peste Prahova ar putea duce la formarea de cozi vineri, sâmbătă și duminică când fluxul de trafic este cel mai ridicat spre Valea Prahovei și Brașov.

De asemenea, DN 1 București – Ploiești și apoi DN 1 B Ploiești – Buzău sunt rute alternative pentru DN 2 – E 85 București – Urziceni – Buzău. Tot pe DN 1 București – Ploiești se aplică o deviere locală între Otopeni și Balotești în Ilfov pentru lucrări la Autostrada Bucureștiului (lotul 2 UMB).

Citește și Motivul pentru care a fost închis Podul de la Brăila în noaptea de luni spre marți. CNAIR a făcut anunțul: ”Constructorul a considerat că luni nu este sărbătoare”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult