- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Poiana Brașov, în topul celor mai ocupate destinații în perioada sărbătorilor! Prețurile pornesc de la 700 de euro!

06 Nov, 12:03 • Oprea Alina
Poiana Brașov este una dintre cele mai ocupate destinații în perioada sărbătorilor. Hotelurile sunt ocupate într-un procent de 80%, iar prețurile pornesc de la 700 de euro!
Poiana Brașov, în topul celor mai ocupate destinații în perioada sărbătorilor! Prețurile pornesc de la 700 de euro!

Mai puțin de două luni până la Crăciun și Revelion, iar românii aleg, de cele mai multe ori, Poiana Brașovului sau destinații care se află în proximitate. Rezervările către aceste locuri au fost efectuate înainte cu foarte mult timp pentru a nu rămâne fără locuri, iar locurile din hotelurilor aparținătoare Poiana Brașov sunt ocupate în proporție de 80%, chiar dacă prețurile sar de suma de 700 de euro de persoană.

Ai putea fi interesat și de: Ministrul Agriculturii prezintă imagini cu ofertele din magazine: „Au scăzut prețurile și deja ne gândim la sărbătorile de iarnă”

Poiana Brașov, una dintre cele mai cerute și scumpe destinații!

Prețurile sunt grandioase pentru Poiana Brașov, dat fiind și exemplul unui turist care dorește să își petreacă Crăciunul la un hotel All Inclusive de pe Valea Prahovei sau Poiana Brașov, care va scoate și 700 de euro din buznar pentru un pachet ce include patru zile de cazare.

„Pentru salariile sub mediu, mi se pare destul de mult. Patru nopţi, 700 de euro. Nu. Mi se pare mult.”, a declarat o femeie, potrivit Antena3.

Pârtii Poiana Brașov
Pârtii Poiana Brașov

În ciuda salariilor sub mediu și a prețurilor pachetelor de Crăciun care sunt între 500 și 700 de euro de persoană, hotelurile din Poiana Brașov sunt ovupate într-o proporție de 80%. Tarifele, deși sunt detsul de mari, hotelierii explică de ce acestea sunt într-o continuă creștere. Acestea se datorează și activităților pe care htelierii le pregătesc turiștilor, dar și pachetelor care sunt alese după diferite preferințe.

„Le asigurăm oaspeţilor show-uri, atât culinare, cât şi cu artişti din ţară şi din străinătate. Un pachet cu demipensiune de patru nopţi, iar în ziua de Crăciun, avem şi un brunh tradiţional.”, a comunicat un reprezentant al unui hotel, potrivit sursei citate.
Județul Brașov oferă o varietate de cazări, în funcție de preferințele pe care și le doresc. Spre exemplu, aceștia pot alege ca sejur o casă tradițională din satul Sirnea. Cabanele sunt aduse din zona Bucovinei, iar administratorii promit că vor oferi o experiență unică vizitatorilor, iar capacitatea de cazare a unei astfel de cabane este de până la 8 persoane.
„Bucate tradiţionale, vom participa la sacrificarea porului într-o gospodărie tradiţională. Vom face cozonaci împreună, vom primi colindători şi ne vom plimba cu săniile prin sat. Toate acestea la un preţ de 8.000 de euro pentru patru nopţi şi totul inclus. Oaspeţii nu trebuie să se îngrijească de nimic. Vor avea la dispoziţie bucatele, băuturile şi program artistic.”, a precizat o reprezentantă a unei cabane, ptrivit sursei citate.
Cabana Stil Bucovina Poiana Brașov
Cabana Stil Bucovina Poiana Brașovâ

 

Ai putea fi interesat și de: Urmează cele mai scumpe sărbători din ultimii 30 de ani. Adrian Negrescu: „E greu să identifici ceva ce nu se va scumpi”