- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Prețul carburanților a explodat! Prețul motorinei a depășit pragul psihologic de 9 lei/litru fără compensare

08 Nov, 12:30 • Cornel Ghimeșan
Liderul pieței de distribuție a carburanților, Petrom, a crescut astăzi prețul benzinei și motorinei. Prețurile de la pompă a fost majorate două zile consecutiv.
Prețul carburanților a explodat! Prețul motorinei a depășit pragul psihologic de 9 lei/litru fără compensare

În dimineața zilei de marți, Petrom a majorat prețul benzinei și al motorinei cu patru bani pe litru, comparativ cu ziua precedentă. Această scumpire vine la doar o zi de la precedenta scumpire. Prețul motorinei a depășit pragul psihologic de 9 lei/litru.

Stația Petrom de pe Șoseaua Virtuții din București, monitorizată de Ecomonica în acest an, afișa pe 8 noiembrie 2022, în aplicația Petrom, un preț al benzinei standard de 7,68 lei/litru, în timp ce prețul motorinei standard este de 9,04 lei/litrul.

Alte articole: Dacia Spring s-a scumpit pentru a treia oară. Modelul electric a ajuns să coste cu peste 4.000 de euro mai mult decât atunci când a fost lansat

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult