- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Restricții de circulație pe cel mai aglomerat drum din România. Anunțul CNAIR

01 Mar, 17:28 • Bumbeneci Diana
NAIR anunță restricții de circulație pe DN1. Perioada în care vor avea loc lucrările
Restricții de circulație pe cel mai aglomerat drum din România. Anunțul CNAIR

CNAIR

a anunțat că vor fi impuse restricții de circulație pe DN1, între Comarnic și Sinaia.

Restricții pe DN1

Restricţiile au loc din cauza unor lucrări de toaletare a arborilor periculoși din zona părții carosabile.

Lucrările se vor desfășura pe raza ocolului silvic Sinaia.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CANIR) informează șoferii că în perioada 4-9 martie, în intervalul orar 9:00 – 15:00, de luni până vineri, vor fi instituite restricții de circulație pe DN 1, între km 111+300 și km 118+800, în zona localităților Comarnic – Sinaia.

DN1 Predeal-Brașov
DN1 Predeal-Brașov

Intervalul de desfășurare a lucrărilor se poate modifica în funcție de condițiile meteorologice și de valorile de trafic.

Semnalizarea rutieră temporară a lucrărilor se va face prin indicatoare rutiere, panouri de semnalizare și balize direcționale, care delimitează lucrarea de partea carosabilă.

Alte lucrări anunțate de CNAIR

Direcția Regională de Drumuri și Poduri(DRDP) Brașov informează cu privire la demararea lucrărilor de instalare a parapetului pe role pe Drumul Național 1 Sibiu. Secțiunea în care se vor desfășura aceste lucrări este tronsonul cu serpentine situat în zona de coborâre spre Veștem de pe Hula Bradului.

„Prin montarea parapetului pe role acest tronson va deveni mult mai sigur în cazul unui derapaj”, transmit reprezentanții DRDP prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook. DRDP a plănuit pentru acest an montarea a 3 km de parapet pe role pe diferite sectoare de drum național din județele Brașov și Sibiu. Zonele vizate sunt următoarele:

DN1 – zona de serpentine de la Timișul de Sus
DN1 – zona cu serpentine de pe Dealul Perșani
DN13 – zona cu curbe periculoase de la Feldioara

Ai mai putea citi și: În nici 3 ani, costul traiului decent s-a scumpit cu 40%. Cât costă coșul de mâncare pentru o familie cu 2 copii

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult