- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Restricții de trafic pe mai multe drumuri din România

21 Oct, 10:07 • Bumbeneci Diana
Centrul InfoTrafic anunță o serie de restricții pentru șoferi. Cele mai multe dintre restricții vor fi impuse până sâmbătă dimineața.
Restricții de trafic pe mai multe drumuri din România

Restricţii de trafic pentru șoferi. Timp de două zile, pe mai multe drumuri din România vor fi impuse noi reguli se circulație, din cauza unor transporturi speciale, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Restricții de trafic pe mai multe drumuri din țară

Conform unui comunicat de presă, se pare că vor fi instituie vineri seară şi sâmbătă dimineaţa pe mai multe drumuri din ţară având în vedere desfăşurarea a două transporturi agabaritice.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că vineri, începând cu ora 22,00, şi sâmbătă, de la ora 02,00, se vor efectua două transporturi agabaritice, în convoi, pe traseul: Constanţa – DN 39 – A4 – DN 39A – Port Agigea.

Te mai poate interesa și: Criza economică provoacă probleme românilor. Cei mai mulți dintre salariați își caută deja al doilea loc de muncă

Restricții de trafic pe mai multe drumuri din România
Restricții de trafic pe mai multe drumuri din România

Transporturile sunt formate din două camioane – primul cu lăţimea de 6,5 metri şi înălţimea de 6,75 de metri, al doilea cu lăţimea de 5,4 metri şi înălţimea de 5,5 de metri.

Toate vehiculele cu depăşiri vor fi însoţite pe traseele precizate de echipaje de poliţie rutieră.

Mai poți citi: Putin, față în față cu un război pierdut. Rușii au pierdut în Ucraina o treime din arsenalul de rachete moderne

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult