- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Românul care vinde cireșe cu doar 2 lei pe kilogram! Ce trebuie să facă cei care vor să se bucure de prețul incredibil

23 May, 22:06 • Adrian Popovici
Un român susține că vinde cireșe cu doar 2 lei pe kilogram. Singura sa condiție pe care o are este aceea că clienții trebuie să-și culeagă singuri fructele.
Românul care vinde cireșe cu doar 2 lei pe kilogram! Ce trebuie să facă cei care vor să se bucure de prețul incredibil

Apariția primelor cireșe pe tarabele din toată țara este un eveniment care este tratat pe larg în presă și pe rețelele sociale, adesea din cauza prețurilor incredibile cu care sunt puse la vânzare. Cu toate acestea, chiar și așa, un român a reușit să atragă atenția internauților cu anunțul său ieșit din comun, notează Kanal D.

După cum a explicat a Paul Tipos în clipul de pe TikTok care a atras atenția a mii de oameni, el își scoate producția de cireșe din acest an la vânzare. Ce a atras atenția celor care s-au uitat la aceste imagini este prețul: 2 lei pe kilogram, asta în timp ce în piață, prețul acestora poate ajunge acum și la 150 de lei.

Bărbatul a explicat în clipul său că acest preț greu de crezut vine și cu o condiție: cei interesați trebuie să-și culeagă singuri cireșele.

Românul care vinde cireșe cu doar 2 lei pe kilogram! Ce trebuie să facă cei care vor să se bucure de prețul incredibil
Românul care vinde cireșe cu doar 2 lei pe kilogram! Ce trebuie să facă cei care vor să se bucure de prețul incredibil

„Vând cireșe cu doar 2 lei/kilogram. Da, ați auzit bine. 2 lei kilogramul. Singura condiție e că trebuie să veniți să vi le culegeți singuri. Copacii sunt foarte încărcați.

Dacă doriți, lăsați-mi un mesaj sau trimiteți postarea aceasta cuiva care vrea cireșe la cel mai bun preț din România, atenție. Ia uite, ia uite ce de-a cireșe și e plin tot copacul.

Mama mia, n-am văzut niciodată așa multe cireșe. Deci s-au copt cireșele, ia uitați cum stau cireșele la mine, zici că-s struguri din ăia de masă. Ați mai văzut așa copac încărcat cu cireșe? Oameni buni, înseamnă că anul ăsta am fost mai bun, am mers mai des pe la biserică”, a explicat Paul Tipos în clip.

@paul.ionut.tiposCele mai bune Cireșe din România

♬ original sound – PAUL TIPOS


Din nefericire, anunțul acestuia este cel mai probabil o glumă, așa cum au remarcat mulți dintre cei care l-au urmărit. Cu toate acestea, unii dintre cei care au văzut imaginile au încercat să afle unde îl pot găsi pe românul care vinde cireșe atât de ieftin.

„Adresa, vă rog, m-ar interesa și pe mine”, a scris cineva în comentarii.

Te-ar putea interesa și: Cât au ajuns să coste cireșele românești. Diferențele între piețe și supermarketuri sunt imense

Cireșele, rămân scumpe în piețe

După cum arată Pro TV, prețul primelor cireșe din piețe se dovedește a fi extrem de ridicat, asta pe fondul că oferta este limitată și cei care reușesc să le importe o fac la rândul lor la prețuri foarte mari. Pe tarabele din Sibiu, cireșele se vând și cu 150 de lei kilogramul.

După cum explică cei care le vând, ei au pus doar 15% la prețul cireșelor pe care le aduc din țări ca Turcia, Grecia sau Spania. Mai exact, unul a dezvăluit că prețul pe care l-a plătit el este de 132 lei.

 „Așa se întâmplă în toți anii. E un moft ăsta, primele. Prețul de achiziție este foarte scump, este 132 lei”, a explicat acesta.

Citește și: Cartofii noi vânduți la preț de cireșe de mai! Cât trebuie să scoți din buzunar pentru 1KG

Tags: