- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

S-a aflat ce va face Nicolae Ciucă după ce va pleca din fruntea Guvernului. Dezvăluirile lui Marcel Ciolacu

05 May, 21:25 • Lupu Alexandra
Dezvăluirea momentului! Marcel Ciolacu a spus ce va face Nicolae Ciucă, după ce va pleca din conducerea Guvernului.
S-a aflat ce va face Nicolae Ciucă după ce va pleca din fruntea Guvernului. Dezvăluirile lui Marcel Ciolacu

România se pregătește pentru schimbări majore în cele ce urmează: rotativa guvernamentală. Până la ora actuală, nu se știa ce va face Nicolae Ciucă după ce își va da demisia și va pleca din fruntea Guvernului. Ultimele informații arătau că premierul României aștepta să poarte o discuție oficială despre acest subiect cu președintele Iohannis. Cu toate acestea, Marcel Ciolacu aruncă bomba și dezvăluie ce funcție va ocupa Ciucă, informează stiripesurse.ro.

Marcel Ciolacu: Ce funcție va ocupa Nicolae Ciucă

Rotativa guvernamentală va aduce schimbări majore pentru România. Drept dovadă, doar câteva zile ne mai despart de momentul în care Nicolae Ciucă își va semna demisia și va pleca din fruntea Guvernului. Până la ora actuală, nu se știa ce va face premierul României după ce va preda ștafeta.

Ultimele informații arătau că Nicolae Ciucă aștepta să poarte o discuție cu președintele Iohannis, cu privire la ceea ce va face în viitor. Cu toate acestea, Marcel Ciolacu face noi dezvăluiri.

Concret, liderul PSD a afirmat că Nicolae Ciucă o să fie președintele comisiei parlamentare speciale pentru aderarea României la OCDE, după ce va pleca din fruntea Guvernului. Despre intrarea în OCDE, Marcel Ciolacu afirmă că România are la dispoziție 5 ani pentru aderare. Liderul PSD susține că decizia de a fi Nicolae Ciucă președintele comisiei a fost luată în interiorul coaliției de guvernare, punctând că deputații au fost lăudați pentru acest lucru.

Citește și: Se renunță la reforma pensiilor speciale?! Nicolae Ciucă: „România nu poate să-și permită să riște”

„Noi am avea cam 5ani să intrăm la OECD. Aţi văzut că am făcut şi o comisie parlamentară, am şi decis în interiorul coaliţiei ca domnul Nicolae Ciucă, după ce nu va mai fi premier, să fie preşedintele acestei comisii, cu alte cuvinte să existe o continuitate şi o coerenţă în ce s-a pornit la Guvern şi cu ce s-a pornit la Parlament, am fost şi lăudaţi pentru acest lucru”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Liderul PSD a completat că își dorește ca România să intre în OCDE în următorii 3 ani. Ciolacu spune că aderarea este foarte importantă pentru țară și că are în vedere acest obiectiv încă de când s-a format coaliția de guvernare. Mai mult decât atât, Marcel Ciolacu a afirmat că unirea dintre partidele de stânga și de dreapta va aduce România atât în OCDE, cât și în Schengen.

„Eu mi-aş dori ca în următorii 3 ani să intrăm în OECD. Este foarte, foarte important şi mi-am dorit de când am făcut această coaliţie.

Mai ales când unim cele două mari partide şi de stânga şi de dreapta şi depăşim anumite lucruri şi vedem perspectiva naţională în primul rând, nu aceea cu goarna şi cu drapelul înfăşurat şi fără soluţii, cred că o astfel de coaliţie trebuie să ducă România şi în OECD, şi în Schengen”, a mai afirmat Ciolacu.

Vezi și: Lista miniștrilor care pleacă din Guvern după rotativa guvernamentală. Președintele Iohannis intervine în rocadă și spune cine ar trebui să conducă Ministerul Finanțelor