- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Scările rulante din Piața Universității și lifturile din pasajul de la Piața Presei vor fi înlocuite. Care e investiția

04 Jul, 19:37 • Cornel Ghimeșan
Nicușor Dan a anunțat că schimbă scările rulante din Piața Universității și lifturile din pasajul de la Piața Presei Libere.
Scările rulante din Piața Universității și lifturile din pasajul de la Piața Presei vor fi înlocuite. Care e investiția

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a spus că Administrația Străzilor București a lansat în SEAP procedurile pentru cele două achiziții.

Citește și Nicușor Dan, despre lucrările de la Planșeul Pieței Unirii: ”Lucrările efective nu vor începe mai devreme de 2025”

Scările rulante din Piața Universității și lifturile din pasajul de la Piața Presei vor fi schimbate

Nicușor Dan a explicat că scările rulante au avut probleme tehnice încă de la modernizarea Pasajului Universității, motiv pentru care trebuie schimbate. În total vor fi cumpărate opt scări rulante noi.

„Încă din 2008, de la modernizarea Pasajului Universității, cele opt scări rulante au avut probleme tehnice, fiind funcționale una sau două dintre ele de-a lungul timpului.

Acum, vor fi achiziționate opt scări rulante noi, câte două pentru fiecare punct de acces din Piața Universității.

Valoarea estimată a investiției este de 3.512.605 lei fără TVA, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 03 august 2023.

În ceea ce privește pasajul de la Piața Presei Libere, vor fi achiziționate două lifturi noi, ca urmare a faptului că cele vechi au fost vandalizate.

Valoarea estimată pentru această achiziție este de 600.000 lei fără TVA, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 iulie 2023”, a transmis Nicușor Dan pe Facebook.

Citește și Nicușor Dan vine cu modificări ample a străzilor din București. Ce va fi nou în cele șase sectoare: „Se va interveni pe 78 de artere”

Procedurile din SEAP pot fi consultate accesând linkurile de mai jos:

https://www.e-licitatie.ro/…/c-notice/v2/view/100167763

https://www.e-licitatie.ro/…/simplifi…/v2/view/100187709

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult