- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un militar francez a fost găsit mort într-un hotel din București. Există suspiciuni de omor

06 Nov, 14:10 • Stefan Simion
Un cetățean de origine franceză, de profesie militar a fost găsit mort într-un hotel din Capitală. Există suspiciunea că bărbatul ar fi fost ucis cu o foarfecă, însă se ia în calcul și o sinucidere.
Un militar francez a fost găsit mort într-un hotel din București. Există suspiciuni de omor

Un militar francez a fost găsit mort duminică, 6 noiembrie, într-o cameră din hotelul Pullman din București. Militarul francez a fost găsit de cameristă cu o foarfecă în gât, potrivit primelor informații.

Un militar francez a fost găsit mort într-un hotel din București

Militarul francez avea 41 de ani și a fost găsit decedat de camerista care a intrat să facă curățenie. Din primele informații, femeia l-a găsit pe militarul francez cu o foarfecă înfipta în gât, într-o baltă de sânge. Medicii de la SMURD au intervenit de urgență, însă nu au mai putut face nimic pentru el, fiind deja decedat.

Mai poți citi: Blindatele din Franța au fost trimise în România. Primele două convoaie cu blindate de luptă de infanterie Leclerc sunt deja pe drum

Primele informații arată că bărbatul a fost găsit în pat și nu s-au identificat urme care să arate că ușa camerei a fost forțată. În același timp, lucrurile nu erau răvășite în camera respectivă, au precizat sursele judiciare pentru Libertatea. Conform informațiilor transmise de televiziunea Digi24, militarul s-a cazat la hotel pe 3 noiembrie. Cazul va fi preluat de Parchetul militar.

Bărbatul era cazat la hotelul din Capitală de pe data de 3 noiembrie și urma să rămână acolo până pe 3 ianuarie 2023. În același hotel mai sunt cazați și alti militari, colegi cu acesta.

Ușa camerei în care a fost găsit militarul decedat era încuiată pe interior, iar la prima vedere nu sunt urme de forțare a ușii.

Mai poți citi: Ministrul francez al Apărării ajunge astăzi în România. Ce program va avea oficialul

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult