- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Victor Ponta: „Situația e mai rea decât am moștenit-o eu în 2012 de la Traian Băsescu”

12 Sep, 23:12 • Constantin Cristina
Victor Ponta vorbește despre situația actuală a României, care este mult mai rea decât atunci când era premier. Iată declarațiile oficialului.
Victor Ponta: „Situația e mai rea decât am moștenit-o eu în 2012 de la Traian Băsescu”

Fostul premier, Victor Ponta şi consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu, a vorbit, în exclusivitate la Antena 3 CNN, despre situația actuală a României, care, spune el, este mult mai rea decât atunci când era premier.

Citește și: Ciucă: „Creşterea TVA duce la creşterea cu 0,5% a inflaţiei şi o scădere cu 0,1% a economiei”

Victor Ponta: „Situația e mai rea decât am moștenit-o eu în 2012 de la Traian Băsescu”

Acesta a fost întrebat cum consideră că au comunicat guvernanții în legătură cu taxele impuse, salariile tăiate și ultimele măsuri implementate.

Victor Ponta
Victor Ponta

„Eu cred că orice măsură vei lua, cineva va fi nemulțumit. Eu sunt fericitul caz în care când am redus TVA, toată lumea a fost fericită. Acum trebuie să iei, eu am dat. Și eu mi-am luat-o de multe ori. Situația e rea, oricum o dai, cineva va fi nemulțumit. Am învățat eu de la cineva și am spus formula secretă: 5% din dividente mari, e mai mult decât 16% din nimic. Din punctul asta de vedere situația este rea.

Ce știu eu sigur, legat de TVA-ul la alimente, l-am întrebat pe Marcel Ciolacu și mi-a spus clar: „Nu se atinge nimeni de TVA-ul de la alimente”, a precizat Victor Ponta.

Mai mult, tot acestuia i s-a mai adresat întrebarea cât de rea este situația din România astăzi.

„Situația e mai rea decât am moștenit-o eu în 2012 de la Traian Băsescu”, a mai spus Victor Ponta.

Alte articole: Ciolacu şi Ciucă negociază o alianţă PSD-PNL pentru alegerile din 2024. Vor candidaţi comuni la prezidenţiale, parlamentare şi locale