IT&C

Google Romania: Serviciile nu au fost atacate. A fost o problema de gestionare a domeniului (Update 1)

28 noiembrie 2012, ora 12:50 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
gooogle spart.jpg
Serviciile Google din Romania nu au fost atacate, iar compania se afla, in prezent, in legatura cu organizatia responsabila cu gestionarea numelor de domenii din tara, a declarat Gabriela Chiorean, director de comunicare Google Romania.

Cei care au incercat sa acceseze in aceasta dimineata google.ro au fost redirectionati catre alte domenii. Practic, serviciul nu a fost atacat sau hackuit. Nu este vorba despre o vulnerabilitate a Google pe care ar fi urmat sa o rezolvam. Pentru o perioada scurta de timp, unii utilizatori care viziteaza www.google.ro si cateva alte adrese de web au fost redirectionati catre un alt site web. Suntem in contact cu organizatia responsabila cu gestionarea numelor de domenii din Romania, a explicat Chiorean, potrivit Agerpres.

Site-ul google.ro a fost inaccesibil miercuri dimineata pentru cateva ore, interval in care pagina afisa mesajul hacker algerian by MCA-CRB. Mai mult, sub imaginea standard care arata lipsa de functionare, era postat textul to be continued...Google.ro, spart de hackeri care au lasat mesajul "To Be Continued" (Articol initial)

28 noiembrie 2012, ora 10:20 
google1.jpg
Varianta autohtona a motorului de cautare Google a fost sparta de hackeri si nu poate fi accesata in aceasta dimineata. Pe Google.ro apare, in schimb, un mesaj postat de hackerii care au spart site-ul.

By MCA-CRB -- Algerian Hacker -- S thanks = Mr-AdeL & i-Hmx & Lagripe-Dz All Members Sec. To Be Continued este mesajul pe care hackerii l-au postat pe site-ul Google Romania.


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 26 Octombrie 2020, 09:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter