- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Vodafone Romania lanseaza micro-SIM-uri pentru iPhone si iPad

24 Jun, 12:35 • Redactia DailyBusiness
Vodafone Romania ofera clientilor noi cartele micro-SIM, compatibile cu smartphone-uri de ultima generatie si PC-uri tablete precum iPhone 4, respectiv iPad, a anuntat compania.
Vodafone Romania lanseaza micro-SIM-uri pentru iPhone si iPad

Cartelele micro-SIM Vodafone suporta atat servicii de voce cat si de date si sunt disponibile pentru utilizatorii prepaid si postpaid.

Noile cartele micro-SIM au o lungime de 15 milimetri si o latime de 12 milimetri, fata de simurile obisnuite, ce au lungimea de 25 milimetri si latimea de 15 milimetri. Grosimea ambelor tipuri de cartela ramane aceeasi, de 0,76 milimetri.

De acum, utilizatorii noi ai Vodafone Romania vor putea alege intre noul micro-SIM si un SIM obisnuit in momentul incheierii online a unui abonament. Clientii existenti ai Vodafone isi pot schimba SIM-ul obisnuit cu un nou micro-SIM in conditiile standard de inlocuire a cartelei.

Noile micro-SIM-uri vor fi disponibile online si in magazinele Vodafone pentru toti utilizatorii, incepand cu a doua jumatate a lunii iulie. Serviciile oferite impreuna cu un micro-SIM vor avea tarife standard, atat pentru voce, cat si pentru date.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.730.000 clienti, la 31 martie 2010. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 340 milioane de clienti, la 31 martie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe cinci continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume.