LIFESTYLE

Parcul de distractii de la fabrica de diamante se deschide duminica

12 octombrie 2011, ora 14:04 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
roller.jpg
Terra Park, parcul de distractii de 25 de milioane de euro al celor de la Rami Dacia, va fi inaugurat duminica, dupa mai multe amanari.

Noul parc de distractii, cu o suprafata de 30.000 de metri patrati, va fi situat pe bulevardul Timisoara din Bucuresti si va oferi vizitatorilor peste 30 de echipamente, printre care se remarca Z Force Tower(platforma care se ridica la o inaltime de 53 de metri pentru a cobori cu viteza), un rollercoaster cu un traseu de 310 de metri si o inaltime de 11 metri si Hydrolift-ul, toboganul de apa cu barci, care permite coborarea de la o inaltime de 15 metri.

Nu lipsesc nici clasicele "jucarii" din parcurile de distractii, precum bumper-cars, roti panoramice, trenulete si carusele.

Investitorii au adus si un nou manager, Eric Eberhart, manager general Terra Park, care s-a ocupat de parcuri de distractii din mai multe tari ale lumii in ultimii 30 de ani."In 2011, operatorii de parcuri de distractii din Europa investeste peste 400 de milioane de euro in dezvoltarea acestei industrii. Cele mai importante parcuri tematice si de distractie sunt in Franta, Germania si Regatul", a declarat Eric Eberhart, managerul parcului.

Gazda evenimentului va fi Nadia Comaneci, iar invitatul de onoare va fi Richard M. Daley, primarul orasului Chicago.

Inaugurarea parcului de distractii Tera Park al celor de la Rami Dacia a fost amanata de mai multe ori. Initial, deschiderea parcului fusese anuntata pentru data de 10 septembrie. Ulterior, evenimentul a fost amanat, insa investitorul anunta ca intarzierile nu vor depasi 15-20 de zile.

Terra Park ocupa o suprafata de 30.000 metri patrati si este situat chiar in locul unde functioneaza unitatea de productie a companiei Rami Dacia, pe bulevardul Timisoara, in apropiere de Politehnica.

Actionarii Rami Dacia sunt Asociatia Salariatilor Rami Dacia cu participatie de circa 79% si AVAS cu aproape 22%. In 2009, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 1,8 milioane de lei si pierderi de 1,1 milioane de lei. Compania a inregistrat in 2010 o cifra de afaceri de 1,7 milioane de lei si o pierdere neta de 5,2 milioane de lei, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 25 Octombrie 2020, 13:15
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter