MEDIA & MARKETING

Andy Lita, noul business director al OgilvyInteractive

07 aprilie 2010, ora 14:26 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Andy-Lita-medie.jpg
OgilvyInteractive l-a numit pe Andy Lita (foto) in functia de business director, coordonand astfel operatiunile de digital ale intregului grup Ogilvy in Romania.
Andy Lita are o experienta vasta pe pietele din Romania si Ucraina alaturi de companii ale grupului Ogilvy, in ultimii 6 ani conducand o parte importanta a operatiunilor OgilvyAction la nivel local.

Cariera sa cuprinde diverse arii de specialitate - de la comunicare traditionala si programe de brand activation la digital si CRM.

Andy Lita va conduce o echipa de 15 specialisti alaturi de Vasile Alboiu, creative director OgilvyInteractive. Parteneriatul cu Senior Interactive va continua sub forma colaborarii in zona de programare, in functie de natura si complexitatea proiectelor si a cerintelor clientilor.Ogilvy Group Romania face parte din reteaua internationala Ogilvy, parte a WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare la nivel mondial. Grupul ofera servicii de comunicare integrata - publicitate, relatii publice, marketing interactiv, promotii de vanzari, programe de activare si comunicare de brand, precum si strategie si cumparare de media.

Portofoliul de clienti cuprinde companii globale pentru care grupul Ogilvy dezvolta campanii de comunicare atat la nivel international, cat si local - BAT, Unilever, Kraft, Cosmote/Germanos, Millenium Bank, GSK precum si companii cu care grupul colaboreaza numai in Romania - Petrom, Heineken, Sollers PPD si alte companii.

Lansata la inceputul anului 2009, OgilvyInteractive ofera servicii de strategie si creatie specializata pe online si management integrat pentru campaniile interactive.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 29 Septembrie 2020, 12:24
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter