MEDIA & MARKETING

Antena Group: Cifra de afaceri si audienta in crestere in primele sase luni

12 august 2014, ora 15:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
telecomanda.jpg
Antena Group precizeaza ca, spre deosebire de principalii sai competitori, este singura companie TV privata din Romania care a inregistrat profit in 2013, conform informatiilor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor.á


De asemenea, cifra de afaceri a anului trecut s-a apreciat cu 18% fata de anul precedent, cunoscand o noua crestere de 10% in primele sase luni din 2014, au spus reprezentantii Antena Group.á

Ei au mentionat ca toate planurile pe 2014 se deruleaza conform strategiei si angajamentelor asumate cu partenerii si furnizorii grupului.

"Pozitia Antenei Group in piata este stabila, fara probleme de natura financiara, compania sustinandu-si investitiile. Ca atare, pentru prima data pe piata televiziunilor din Romania, Antena 1 va avea, din toamna, sase superproductii ce vor fi difuzate in Prime-Time", au precizat reprezentantii grupului media.

Este vorba de productii proprii precum Next Star si Serviciul Roman de Comedie, dar si de super formate internationale, cu milioane de fani la nivel mondial.

"Telespectatorii vor putea urmari din toamna la Antena 1: X Factor, Hellĺs Kitchen ľ Iadul Bucatarilor, Te cunosc de undeva si Dancing With The Stars", au adaugat reprezentantii grupului.

Ei au mai spus ca au fost facute investitii importante in aparatura de televiziune, necesara pentru producerea acestor show-uri.á

Antena Stars, Euforia TV, ZU TV, sunt, de asemenea, posturi profitabile, care vor avea noi show-uri si productii internationale din aceasta toamna, potrivit reprezentantilor grupului.

Ei au adaugat ca rezultatele acestui an reprezinta o garantie a pozitiei de piata a televiziunilor din grup.áIn 2014, divizia TV Intact este lider in mediul urban. Antena Group, prin posturile sale de divertisment, are o crestere de 23% la nivelul publicului comercial in prime time fata de 2012.

"Antena 1 isi apreciaza cu 22% cota de piata in prime time, inregistrand, in iulie, cresteri pe toate intervalele orare. Antena Stars este postul cu cele mai importante cresteri de audienta, de peste 100% pe majoritatea segmentelor zilei. Euforia isi apreciaza cota de piata pe publicul feminin comercial, iar ZU TV are o ascensiune rapida pe piata canalelor muzicale", au precizat reprezentantii Antena Group.

Compania Antena TV Group SA a inregistrat anul trecut un profit net de 9,2 milioane de lei, la afaceri de un sfert de miliard de lei, potrivit datelor de la Ministerul Finantelor.De asemenea, datoriile companiei se ridicau la 163 milioane de lei, in vreme ce creantele insumau 214 milioane de lei.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 25 Iunie 2021, 09:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter