MEDIA & MARKETING

Concurenta analizeaza preluarea Prima TV de catre Cristian Burci

09 ianuarie 2014, ora 18:25 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
primatv.jpg
Consiliul Concurentei analizeaza operatiunea de concentrare economica prin careáGraffiti Red SRLá(controlata de Cristian Burci) preia controlul asupraáSC SBS Broadcasting Media SRL si SC Prime Time ProductionsáSRL.

Companiile implicate in aceasta operatiuneáofera servicii de reprezentare media, servicii de creatie, productie si promovare publicitara, servicii de relatii publice, servicii cercetare si studii de piata, editare si comercializare ziare si reviste, editare si comercializare carti, DVD-uri si inserturi, comercializare spatii publicitare, servicii tipografice pentru terti, servicii de difuzare a canalelor de televiziune fara plata, servicii de publicitate realizate prin transmisii de televiziune.á

S.C. SBS Broadcasting Media S.R.L detine licenta postului de televiziune äPrima TVö .

Autoritatea de concurenta va evalua operatiunea de concentrare economica din punct de vedere al compatibilitatii acesteia cu un mediu concurential normal, in conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrarilor economice.

O decizie cu privire la aceastaáoperatiune de concentrare economicaáurmeazaáa fi luata, conform prevederilor legale, in termen de cel mult 45 de zile de la data la care notificarea este considerataáefectiva.

Consiliul Concurentei este interesat in obtinerea observatiilor si punctelor de vedere de la terti (inclusiv concurenti si clienti ai partilor implicate), in legaturaácu aceastaáconcentrare economica.

Grupul german de media ProSiebenSat.1 a vandut televiziunea Prima TV omul de afaceri roman Cristian Burci, in timp ce postul Kiss TV si radiourile Kiss FM, Magic FM, One FM si Rock FM au fost preluate de Antenna Group din Grecia.

Cristian Burci a precizat ca primele schimbari la Prima TV se vor vedea dupa avizul Consiliuliui Concurentei. Postul trebuie ôrevitalizat si intarit in zonele de entertainment, de digital, de stiri, de comedieö, a adaugat el.


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 19 Septembrie 2021, 19:36
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter