MEDIA & MARKETING

Focus Sat lansează propriul canal TV

12 iulie 2021, ora 12:04 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
fsat.jpg
Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, parte din familia M7 Canal+ Group, lansează în 12 iulie propriul canal tv, Focus Sat TV, și își propune să ofere o experiență originală de vizionare cu seriale europene multipremiate, producție Canal+ Création Originale.

Cu această ocazie Focus Sat TV dezvăluie pe lângă noul conținut și o nouă identitate vizuală asociată cu un nou brand line: Universul tău original. 

Mai mult de jumătate dintre noile titluri de seriale europene care se vor difuza la Focus Sat TV reprezintă premiere naționale, precum Baron Noir, Pros & Cons, Moscow Noir, The Teach și Paris Police 1900. 

„Focus Sat este convins că televizorul înseamnă conținut, povești, emoție și imaginație. Acesta este motivul pentru care am decis să creăm propriul nostru canal, selectând cu atenție conținut premium pentru a răspunde cât mai bine nevoilor telespectatorilor români și pentru a ne diferenția de  operatorii TV existenți", a declarat Axel Gallant, Vicepreședinte M7 (companie care face parte din Canal+ Group) pentru Ungaria și România.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 24 Mai 2022, 15:50
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter