MEDIA & MARKETING, NEW MEDIA

Golin comunica pentru MasterCard

17 martie 2015, ora 17:00 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Monica Botez, Managing Partner, Golin Romania.jpg
Golin Romania a fost aleasa agentia de PR a MasterCard, in urma unui proces competitiv de selectie desfasurat in Bucuresti la inceputul anului.

“Propunerea noastra pentru MasterCard include o comunicare tripartita – corporate, consumer si digital PR, avand drept obiectiv promovarea imaginii, a valorilor si a mesajelor catre diferite publicuri tinta”, a adaugat Monica Botez (foto), managing partner, Golin Romania. 

Echipa Golin care se va ocupa de comunicarea corporate MasterCard este alcatuita din Monica Botez (managing  partner), Andrada Busuioc (senior manager) si Stefan Bota (media associate). 

Ana Trif (senior manager) si Cristina Tudor (manager) vor fi responsabile de comunicarea proiectelor adresate consumatorilor, iar Raluca Duta (chief of the BridgeTM) va oferi consultanta legata de comunicarea in zona social media.   Golin Romania este afiliata retelei internationale de PR Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrala si de Est al companiei americane care detine in total 50 de birouri in America, EMEA si APAC. 

Golin Romania este membra a grupului de companii din care mai fac parte Lowe&Partners, Initiative, BPN, Seniorhyper, Mobile Works si Medic One si este multiplu premiata si finalista la festivaluri locale si internationale precum ADC*RO, Cristal Festival, CSR Awards, European Excellence Awards, IPRA Awards, PR Award Romania, Sabre Awards, Webstock.

MasterCard (NYSE: MA) este o companie globala de tehnologie din industria de servicilor de plata. Compania conecteaza consumatori, institutii financiare, comercianti, autoritati guvernamentale si afaceri din peste 210 tari si teritorii.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 04 Aprilie 2020, 20:49
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter