MEDIA & MARKETING

Mii de reclamatii la CNA privind reflectarea subiectului Rosia Montana la TV

25 septembrie 2013, ora 10:37 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
telecomanda-1.jpg
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a primit peste 2.000 de reclamatii privind modul in care radiodifuzorii au reflectat subiectul proiectului de exploatare miniera de la Rosia Montana si al protestelor celor care se opun acestui proiect, a declarat, marti, Laura Georgescu, presedintele CNA.

Subiectul Rosia Montana nu se afla pe ordinea de zi a sedintei de marti a CNA, insa el a fost abordat tangential de unii dintre membrii Consiliului. Laura Georgescu, presedintele CNA, a declarat pentru presa ca CNA inca monitorizeaza subiectul Rosia Montana.

"S-au primit peste 2.000 de sesizari. Sesizarile fac referire in primul rand la spoturile pe care toti radiodifuzorii le-au difuzat - spoturi pro RMGC. Alte reclamatii se refera la emisiuni de dezbateri si stiri care ar fi sponsorizate de RMGC, suntem intrebati de ce acceptam sa fie doar un punct de vedere difuzat de radiodifuzor si nu ii obligam sa vina cu toate partile implicate", a spus Laura Georgescu, citata de Mediafax.

Ea a mai spus ca alte reclamatii se refera la faptul ca televiziunea publica, timp de noua zile, nu ar fi reflectat protestele din strada.Pe de alta parte, in prima parte a sedintei de marti a CNA, Valentin Jucan, membru al Consiliului, a spus ca subiectul Rosia Montana este una din cele mai mari manipulari din spatiul audiovizual.

Seful SIE, Teodor Melescanu, a declarat, marti, la finalul audierii in Comisia parlamentara de control ca in subiectul privind Rosia Montana au fost implicate atat guverne straine, cat si "entitati", "mijloace de presa" sau cetateni straini care au facut lobby pentru sau impotriva proiectului.

Citeste si: Ati cumpara un leu din aur? Solutia inedita pentru Rosia Montana
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 02:43
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter